Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade (/showthread.php?tid=83) |
Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - burakoner0681 - 21/03/2012 (21/03/2012, Saat: 02:37)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: az önce traş oldum bu jiletle ama sonuç tam bir felaket her tarafım kesilldi ve tahriş oldu. Şu anda yüzüm yanıyor. perma sharpla 6 perde traş oldum bu kadar olmamıştı. evet keskin ama bu kadarı da fazla. birkaç traş daha olayım eğer sonuç aynı olursa gönderebilirm isteyene kalan jiletleri kardes ben 14 senedır ustura ıle tras oluyorum.Fakat featherle tanısma fırsatını 1 ay kadar once buldum.Forumda bi arkadasın sayesınde .İlk trasta bu kadar zaman bır cok jılet kullanmıs olmama ve 14 senelık ustura kullanıcısı olmama ragmen ben de bıle kesılmeler oldu.Yanı yenı baslangıca ragmen dunyanın nerdeyse en keskın jıletlerınden bırene denk gelmıssin bence yine de Allah korumuş seni sana tavsiyem cyrstal in jiletleri iyidir ve de konforludur.Kolay kolay ete dalmaz.Rapira da olabılır.Perma da keskındır ilk seferler kesme ıhtımalı var yanı.Onun ıcın elın alısana kadar feathere dokunma derim.Sonraları zaten sınekkaydı ıcın gereklı olabılır. Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - papazerigi - 21/03/2012 mriza1 hocam adama diyin ki "jiletler çok hoşuma gitti, 1000 tane kadar almak istiyorum..." sonra pay ederiz Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - burakoner0681 - 21/03/2012 hatta elınde ne kadar varsa alalım Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - mriza1 - 21/03/2012 tabi arkadaşalar alabilirim daha isteyene yani heralde alırım bir sorun olacağını sanmıyorum bu arada üstünden bir gece geçti hala yüzüm yanıyor Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - papazerigi - 21/03/2012 geçmiş olsun. (21/03/2012, Saat: 13:18)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tabi arkadaşalar alabilirim daha isteyene yani heralde alırım bir sorun olacağını sanmıyorum bu arada üstünden bir gece geçti hala yüzüm yanıyor Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - mriza1 - 21/03/2012 (21/03/2012, Saat: 13:20)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geçmiş olsun. teşekkür ederim Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - linguist - 21/03/2012 Ben de istiyorum Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - teks55 - 21/03/2012 Beni unutmayın.. Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - BigHillMe - 22/03/2012 (20/03/2012, Saat: 20:40)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahte olma ihtimali var tabiki umarım orjinaldir fiyat öncelikle orjinaline göre oldukça düşük dünyada en çok sahtesi yapılan jiletlerden elinizdeki ambalajın açma şeridi doğru yerde değil karşılaştırmanız için orjinali sizinkinde kagıt ters duruyor üçgenin ucu orjinalde çentikle aynı tarafa bakarken sizinkinde ok işareti tarafında yazı biraz daha kuçuk ve üzerinde boşluk var gibi ve acma seridi resimlerdekilerden farklı yerde jilet açık haldeyken Feather New Hi-Stainless Platinum Coated Blade - mriza1 - 23/03/2012 evet kağıt ters duruyor, bakayım hemen diğer kutular da öyle mi? |