Geleneksel Tıraş Forumları
Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Ekonomik Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Konu Başlığı: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti (/showthread.php?tid=2)

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - jegal - 30/01/2020

@Nani Kuş tabiki devrim abi geleneksel tıraşda en iyi aletde çıksada yumadan vazgeçemeyen forumda üyelerimiz halen daha aktif orak fanlarıda var tabi koruma barsız kullanıcıları yumayı geçemez ama kafa kafaya gider Smile

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - Mustafa40 - 30/01/2020

@jegal Komşum koruma barsız alet kullanmak tehlikeli olmuyor mu? Smile

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - jegal - 30/01/2020

@Mustafa40 El alışması lazım el alıştığında tehlike ortadan kalkıyor koruma barsız hiç kullanmamış biri için tehlikeli ete dalabilir ama yavaş yavaş başlandığında bastırmadan daha sonra ilerleyen zaman içerisinde el alışıyor rahat bir tıraş elde edebiliyorsun sıkıntı edilecek bir problem değil tek perde de işi bitirebiliyorsun bunun dışında seviye atladıkca vucud tıraşlarında da başarı elde etmen mümkün sıfır kesikle işimi çözüyorum burada en önemlisi kafandaki korkuyu,tehlikeyi yenebilmen sen eğer bu tehlikeli şu tehlikeli dersen zaten kendini kesersin bunları düşünmemen lazım ilk etapda seri şekilde olmak mümkün değil ama sonra ki etaplarda süre tuttuğunda ne kadar kısa sürede işini halledebildiğini görüceksin ve inanıyorum jegal haklıymışsın komşum diyeceksin Smile

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - Mustafa40 - 30/01/2020

@jegal Teşekkur ederim komşum.

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - cokomoko - 01/02/2020

Wilkinson tıraş makinesi, 1 defa kullandım. Cella ile birlikte kullanımda gayet iyiydi, açıkçası bu kadar iyi bir tıraş yapacağını ummuyordum.

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - Poerio - 11/02/2020

Komşularım WS classic tıraş aleti sapının içindeki metal borunun hangi malzemeden yapıldığını bilen var mı? Ben alüminyum biliyordum ama değilmiş, mıknatıs tutuyor.

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - kibağlacı - 11/02/2020

@Poerio Alüminyum pahalı bir malzeme, dökme demir olabilir.

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - gidakontrol - 12/02/2020

Ben bu aleti seyahat tıraş seti olarak kullanıyorum, arko krem ve jaguar fırça ile güzel bir set oldu. Fiyatına göre gayet güzel kesimi var.

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - Poerio - 12/02/2020

(11/02/2020, Saat: 18:22)kibağlacı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Poerio Alüminyum pahalı bir malzeme, dökme demir olabilir.

Evet komşum demir olabilir üstünde de kaplama var, nikele benziyor.

Cvp: Wilkinson Sword Classic Traş Aleti - Rob Bobstein - 15/02/2020

Watsons mağazasında watsons kartı olanlara özel 14.90 TL beşli jilet ile birlikte. Ücretsiz kart çıkarıp alabilirsiniz. Gerçi ben bi müşteri ablaya rica ettim sağolsun onun kartıyla geçirdik kasadan. Idea