Günün Tıraşı - Aleksey - 02/05/2015
(02/05/2015, Saat: 21:27)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey
Sıhhatler olsun, kendi sabununla tıraş oluyorsun ama bizi köpük performansını gösteren bir fotoğraftan mahrum bırakıyorsun, olmadı böyle
Pardon kaptan hemen ekliyim.
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 02/05/2015
@Aleksey
Teşekkürler, fotoğraflarda köpük Arko'nun köpüğüne benziyor, sulu fakat dolgun. Bu versiyon beta 0.1a mı oluyor Baş parmağındaki mürekkeptir inşallah eğer vuruksa çok geçmiş olsun. Bu ara gamepad dövmesi güzelmiş
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 02/05/2015
(02/05/2015, Saat: 21:34)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey
Teşekkürler, fotoğraflarda köpük Arko'nun köpüğüne benziyor, sulu fakat dolgun. Bu versiyon beta 0.1a mı oluyor Baş parmağındaki mürekkeptir inşallah eğer vuruksa çok geçmiş olsun. Bu ara gamepad dövmesi güzelmiş
Yok ilk fotoğraftakiler Aleksey'in eli değil. Telaşlanmayalım hemen.
(02/05/2015, Saat: 22:07)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok ilk fotoğraftakiler Aleksey'in eli değil. Telaşlanmayalım hemen.
Komşum o zaman size çok geçmiş olsun Benim bir arkadaş geçenlerde arabanın kapısını eli üzerine tüm gücüyle çarptı (bilerek değil, fakat bile isteye olsa bu kadar güç uygulanmaz) 1 tırnağını düşürdü şimdi yeniden çıkarıyor, tüm evrelerine şahit oldum hiç hoş bir durum değil.
Günün Tıraşı - Aleksey - 02/05/2015
(02/05/2015, Saat: 21:34)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey
Kiz arkadasim tutuyor fircayi, parmaktaki de oje.
2. parti bu kaptan, ilk parti cok kotuydu. Arko'yu ne zamandir kullanmiyorum ama benim karsilastirdigim sabun MdC. Ikisi de vegan, tallow yok. Kopuk kalitesi yakin MdC ile hatirladigim kadari ile. Kayganligi ve nemlendirmesi bir iki tik daha iyi, koruyuculugu bir tik daha basarisiz. Tirasindan cok memnun kaldim bugun. Brutun de icine bol bol mentol kristali atmistim, o da basarili oldu. DIY seviyesi yuksek bir tirasti.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 02/05/2015
@Aleksey,tebrikler güzel görünüyor
Tallow lu ne zaman olacak,koku,aroma,renk çeşitleri olacak mı ?
(02/05/2015, Saat: 22:10)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kiz arkadasim tutuyor fircayi, parmaktaki de oje.
2. parti bu kaptan, ilk parti cok kotuydu. Arko'yu ne zamandir kullanmiyorum ama benim karsilastirdigim sabun MdC. Ikisi de vegan, tallow yok. Kopuk kalitesi yakin MdC ile hatirladigim kadari ile. Kayganligi ve nemlendirmesi bir iki tik daha iyi, koruyuculugu bir tik daha basarisiz. Tirasindan cok memnun kaldim bugun. Brutun de icine bol bol mentol kristali atmistim, o da basarili oldu. DIY seviyesi yuksek bir tirasti.
Haa iyi bari kimse yaralanmamış, boşu boşuna herkese geçmiş olsun dağıttım Aromalı, kokulu üretim başlayınca bir adet zencefil/limon veya mandalina/mentol isterim Bende dün yeni üretim bir tıraş kolonyasını demlenmeye bıraktım bakalım neler olcak. Forumda DIY üreticiler artıyor, tıraş ürünlerinde dışarı bağımlılığı bitireceğiz
Cvp: Günün Tıraşı - mahmut - 02/05/2015
-arko(sabun+traş kolonyası+traş kremi+klasik krem)
-jaguar 117/11
-yuma*****
-perma-sharp
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 02/05/2015
(02/05/2015, Saat: 23:49)mahmut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -arko(sabun+traş kolonyası+traş kremi+klasik krem)
-jaguar 117/11
-yuma*****
-perma-sharp
Hocam sıhhatler olsun, Arko Jaguar ikilisini gördüm mu hemen berberim geliyor aklıma. 117/11 çok iyi fırçadır.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 02/05/2015
@Aleksey senin sabunu görünce aklıma Martin Amca Kecolin sabun geldi dolapta duran, köpürtüp biskuvi kokusu ile tıraş hevesimi bastırdım
Sabunun güzel görünüyor tebrikler, gelişmeleri bekliyoruz
|