Cvp: Günün Tıraşı - mahmut - 02/05/2015
teşekkürler Chinaski . Özellikle köpük yapması çok kısa ve süper . Ben biraz sabun yükledikten sonra traş kremi ekliyor ve köpürtmeye devam ediyorum deneyin çok güzel oluyor.
Günün Tıraşı - Seryoga434 - 03/05/2015
gillette aristocrat gold
topaz jilet
tabac sabun ve balsam
ever ready 2 band high mauntain badger
misket limonu kolonya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Aleksey - 03/05/2015
Ideal Adjustable
Personna Blue (1)
Duke 3 Best
Evyapimi Aleksey Sabun
Mentollu Clubman
Cvp: Günün Tıraşı - ynspektas - 03/05/2015
(03/05/2015, Saat: 18:08)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ideal Adjustable
Personna Blue (1)
Duke 3 Best
Evyapimi Aleksey Sabun
Mentollu Clubman
İdeal den memnun musunuz? En iyi hangi jiletle güzel sonuç verdi sizde ve hangi ayarda
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 03/05/2015
(03/05/2015, Saat: 18:32)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İdeal den memnun musunuz? En iyi hangi jiletle güzel sonuç verdi sizde ve hangi ayarda
Açıkçası çok mild geldiği için kullanmıyordum. Bugün bir değişiklik yapayım Ideali kullanayım dedim. Jilet olarak da Futur ile çok beğenmediğim Personna Blue denedim. 8. ayarda WTG, 5. ayarda ATG aldım. Çok konforlu bir damat tıraşı oldu. Tahriş yok. 2 perde yeterli oldu damat tıraşı için ki bu da şaşırttı beni. Elimde kendim için çok fazla aletim olmasa bu kombinasyon ile tıraş olmaya devam ederdim ve çok bir sikayetim olmazdı açıkçası. Feather ile denediğimde rahat edememiştim, ama Feather'ı Standard Razor ile de beğenmedim.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 03/05/2015
Cvp: Günün Tıraşı - adamentium - 04/05/2015
Gecenin tıraşı
- Omega 81052
- Merkur Futur
- Derby jilet
- Bluness sabun
- Şap
- Rebul balsam
Uzunca bir süredir derby yaprak jilet kullanmıyordum. En son wilkinson classic aletle kullanmış ve yaprak jiletler/ derby başlığında neticileri yazmıştım. Tatmin edici değildi.
Futur ' la şaşırtıcı derece de iyiydi bu tıraş. Ki 3 günlük sakalım olduğu düşünülürse...
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 04/05/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Kalfa - 04/05/2015
Kaç zamandır yoktum günün tıraşımı yazayım artık )
- Arko Tıraş Sabunu
- Yuma Tıraş Aleti
- Derbi Extra Stainless Jilet
- Jaguar Tıraş Fırçası.
Değerlendirme : Tıraşı tek perdede bitirdim.10 üzerinden 8 verebilirim.Derbiyi ilk defa deneme fırsatım oldu.Beklediğimden de kötü değil kalitesi normal düzeyde.Birtek çene kısmında biraz kızarıklık oldu ancak onu her tıraşta yaşayabiliyorum.O da geçici bir kızarıklık tıraştan sonra balsam ile geçiyor.Genel olarak tek perdede bir ustura kalitesine yakın tıraş oldum ve rahatladım.Ha birde çekiştirmeyi sağ yanağımda değil de ters yanağımı sağ elle alırken yaşadım vede bıyıkta biraz oldu ama onu da berberin mantığıyla yanlamasına alınca sorun çözüldü.Ama son zamanlarda nedendir bilmiyorum arko çok çabuk kuruyor ve tüm tıraşımı alt üst ediyor.Derby kase sabuna geçmeyi düşünüyorum.Berberler hangi sabunu kullanıyor bilmiyorum ama hem benim kadar köpürtmeyle uğraşmıyorlar hemencecik suratıma sürüyor sıcak köpüğü hem de mis gibi kokuyor.Arkonun gerçekten kokusunu bile alamaz oldum.Kasede bekleyince üzeride dökülmüş gibi olmuş zaten.Neyse günü atlattık.Darısı diğer tıraşlara artık.Sıhhatler olsun herkese.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 04/05/2015
Herkese sıhhatler olsun
1. Gillette Adjustable Slim
2. Cella sabun
3. Gillette Seven o clock yellow
4. Tipsoft Fırça
5. Locotaine balm
|