RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 08/05/2015
(08/05/2015, Saat: 12:41)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önce biz bir japon çeliğimizi bulalım fransız çeliklerine bakarım sonra Japon için bakıyoruz az kaldı az
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 08/05/2015
(08/05/2015, Saat: 12:36)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Mehmet Kiraz
Tavsiyeler için teşekkürler komşum. Ben genelde bunun yanına Benedictine ve Midnight Moonshine Apple Pie tercih ediyorum. Özellike Midnight Moonshine'ı bulabilirseniz tavsiye ederim. Tarçınlı ballı bir aroması var.
@Chinaski
Sıhhatler olsun komşum yine kuzulu koyunlu bir tıraş olmuş
Böyle moonshine olmaz. Moonshine'ın evde yapılmışı makbüldür. Mümkünse kör etmeyeni
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 08/05/2015
(08/05/2015, Saat: 13:07)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle moonshine olmaz. Moonshine'ın evde yapılmışı makbüldür. Mümkünse kör etmeyeni
Komşum evde yaparım yapmasına da sonra federaller basmasın evi. Ben genelde havalimanında yapılmış Duty Freelerde olgunlaşmış olanını seviyorum
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 08/05/2015
(08/05/2015, Saat: 08:55)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ettim komşum Friday Night tıraşı diyorsun yani
Lazımdır, akşama Thanks God Its Friday Nightout var arkadaşlarla gece atarım fotosunu tıraşın
(08/05/2015, Saat: 13:07)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle moonshine olmaz. Moonshine'ın evde yapılmışı makbüldür. Mümkünse kör etmeyeni
Neredesin ay yüzlüm olur sonra kör edenden olursa
(08/05/2015, Saat: 12:36)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Mehmet Kiraz
Tavsiyeler için teşekkürler komşum. Ben genelde bunun yanına Benedictine ve Midnight Moonshine Apple Pie tercih ediyorum. Özellike Midnight Moonshine'ı bulabilirseniz tavsiye ederim. Tarçınlı ballı bir aroması var.
@Chinaski
Sıhhatler olsun komşum yine kuzulu koyunlu bir tıraş olmuş
İsmini aldım umarım burada bulabilirim bulamazsam anneme aldırtırım artık İstanbul'a gidecek olursa
(08/05/2015, Saat: 13:48)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsmini aldım umarım burada bulabilirim bulamazsam anneme aldırtırım artık İstanbul'a gidecek olursa
Mehmet komşum Türkiye'de yok Moonshine. Zaten Kıbrıs'ta olmayan içki nasıl Türkiye'de olsun? :d
(08/05/2015, Saat: 13:48)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsmini aldım umarım burada bulabilirim bulamazsam anneme aldırtırım artık İstanbul'a gidecek olursa
Evet @cihankeskin haklı, Türkiye'de zaten yok hani varsa Kıbrıs'ta vardır diye demiştim ben. MoonShine ile alakası yok ama ben Zivaniya'nın hastasıyım hele bir de ev yapımı ise ohhh
(08/05/2015, Saat: 14:11)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet @cihankeskin haklı, Türkiye'de zaten yok hani varsa Kıbrıs'ta vardır diye demiştim ben. MoonShine ile alakası yok ama ben Zivaniya'nın hastasıyım hele bir de ev yapımı ise ohhh
Ooo harika komşum. Kıbrıslı olmayıp da Zivania seven adam azdır.
(08/05/2015, Saat: 14:20)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ooo harika komşum. Kıbrıslı olmayıp da Zivania seven adam azdır.
Kıbrıslı bir arkadaşım geldikçe ev yapımı olanından getiriyor, o da bir köyden alıyormuş. Ben tekilaya benzetiyorum ama kuru üzümden yapılmış olanına. Tekila gibi eğlence için içilmesede en azından ben öyle içemiyorum Böyle İtalyanlar nasıl yemekten sonra bitkisel likörler içiyorlar mideleri dinsin diye bende öyle seviyorum Zivania'yı. Tabii siz nasıl ve ne zaman içileceğini daha iyi biliyorsunuzdur.
|