Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 09/05/2015
(09/05/2015, Saat: 16:53)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun,brüt sponsorluğu eşliğinde olmuş
Teşekkür ettim komşum, bilmukabil. Yapıyoruz arada bir öyle çılgınlıklar Mama Bear's'ın benzer kokulu sabununu da buldum da, şimdilik memnun olunca kıpırdamadım.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 09/05/2015
(09/05/2015, Saat: 17:16)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğrudur komşum. Evdekinden şöyle bir shot içtiğim zaman yemek borumun başından bağırsakların başına kadar hareketini takip edebiliyorum, yaka yaka iniyor sonra karın bölgesinde hafif bir sıcaklıkla oturuyor Üzüm sucuğu bildiğimiz cevizli sucuk mu? Not aldım komşum bir dahaki gelişimde denerim bunları.
Cevizli sucuğun içinde çiğ badem olan ve sadece üzüm suyundan yapılan versiyonudur. Rengi kahverengidir tanımak isterseniiz Malatya pazarında görebilirsiniz olması lazım içinde ceviz olan modeli.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 09/05/2015
Tek perde
Muhle r41
I coloniali
Semogue 1305
Polsilver
Bepanthol losyon
Cvp: Günün Tıraşı - adamentium - 09/05/2015
Simpson Colonel x2l fırça ,
Merkur Futur tıraş aleti 6. ayar 2 perde düz ve ters ,
Derby yaprak jilet ,
Arko sabun kasede yükleyip ciltte köpürttüm ,
Arko klasik tüp krem
Günün Tıraşı - Aleksey - 10/05/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 10/05/2015
Ön Hazırlık: Duş (TOBS Sandalwood şampuan), TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Artesania Romera Briar 26mm Premium Silvertip
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Makinesi: Merkur 34G Heavy Duty
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: TOBS Sandalwood Aftershave Gel, TOBS Sandalwood Cologne
Gidelim anacığımızın elini öpelim.
Günün Tıraşı - Chinaski - 10/05/2015
Dün yaptığımız Istanbul buluşmasında sıkça konusu geçtiği için bugun DE ile tıraş olmak istedim, bayadir elime almamıştım. Sabun olarak Aleksey in yaptığı sabunu kullandım ve gene çok güzel köpük elde ettim. Bu sabun is yapar
Bu arada tüm annelerimizin ellerinden öperim.
Cvp: Günün Tıraşı - Zonachy - 10/05/2015
Tıraş Öncesi;
Duş
Tıraş;
Fırça : Omega 10049
Sabun : Tobs Avocado
DE :Mühle R41
Jilet : Astra (Mavi)
Tıraş sonrası;
Zaza Şap
Bebak acı badem
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 10/05/2015
Bugünün traşı ve sonrası bu şekilde idi...bu keyifli ortamın oluşmasına vesile olan
Herkese sağlık ferahlık temenni ediyorum iyi günlerde görüşmek üzere...
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 10/05/2015
(10/05/2015, Saat: 16:45)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugünün traşı ve sonrası bu şekilde idi...bu keyifli ortamın oluşmasına vesile olan
Herkese sağlık ferahlık temenni ediyorum iyi günlerde görüşmek üzere...
Sıhhatler olsun komşum, vallahi cennet parçasında yaşıyorsunuz Timor benim favori jiletim, nasıl memnun musunuz?
|