Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 15/05/2015
(15/05/2015, Saat: 00:27)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun. İlginçtir ki Wilkinson + Polsilver benim için en keyifli tıraşlarımdan birini vermişti. 3 perde tahrişsiz sinek kaydı. YMMV olayına bir kere daha tanık oluyoruz.
Şu Polsilver'ı bir ben sevemedim sanırım forumda
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 15/05/2015
(15/05/2015, Saat: 00:37)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu Polsilver'ı bir ben sevemedim sanırım forumda
İlk tıraşında alet hafif de agresifse ağır siklet boksör gibi çalışıyor cilde, iyi hırpalıyor. Standard ile ilk tıraşta bir daha kullanmam bu jileti dedirtmişti bana. Kullandıkça açılıyor bana kalırsa. Ama tabii ki YMMV faktörü tartışılmaz.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 15/05/2015
(15/05/2015, Saat: 00:38)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk tıraşında alet hafif de agresifse ağır siklet boksör gibi çalışıyor cilde, iyi hırpalıyor. Standard ile ilk tıraşta bir daha kullanmam bu jileti dedirtmişti bana. Kullandıkça açılıyor bana kalırsa. Ama tabii ki YMMV faktörü tartışılmaz.
Futur ile acemilikte 4. ayarda denedim Polsilver'ı epey bir ısırdı. 2'den şaşma 3'ü aşma öğrendiğim ilk şey oldu Futur'a dair
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 15/05/2015
(15/05/2015, Saat: 00:40)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sözün bittiği yer üstad, fırça ve sabun birbiri için yaratılmış galiba. Yorumlarını bekliyorum.
(15/05/2015, Saat: 00:57)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Futur ile acemilikte 4. ayarda denedim Polsilver'ı epey bir ısırdı. 2'den şaşma 3'ü aşma öğrendiğim ilk şey oldu Futur'a dair
Futur tehlikeli, ama 34C ile de bir iki tıraş dene derim. Futur'un en sevdiğim ayarı 6'ydı. Ama günlük tıraşta yorucu ve dikkat istiyor.
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 15/05/2015
@Delidumrul
Üstat sıhhatler olsun, bu fırçayı bu sabunun siparişi verdikten sonra mı yaptın Nedense fırçayı öyle sabun kutusu üzerinde dengede görünce BMW'nin 50:50 ağırlık dağılımı reklamları aklıma geldi.
Ön Hazırlık: Duş (TOBS Sandalwood şampuan ile), TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Artesania Romera Briar 26mm Premium Silvertip
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Makinesi: Merkur 34G Heavy Duty
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: TOBS Sandalwood Aftershave Gel, TOBS Sandalwood Cologne (evden çıkmadan sürülecek)
Herkese sıhhatler olsun şimdiden
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 15/05/2015
@sıhhatler olsun bruce komşum
Bende güzel bir tıraş oldum sabah,R 41 e gittikçe alışıyorum...
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 15/05/2015
(15/05/2015, Saat: 00:27)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun. İlginçtir ki Wilkinson + Polsilver benim için en keyifli tıraşlarımdan birini vermişti. 3 perde tahrişsiz sinek kaydı. YMMV olayına bir kere daha tanık oluyoruz.
Farklı sakal tipleri . Başka etkenler de var, mesela bıçağı yükseltiyorum, Wilkinsonu' u çok kullanmıyorum o yüzden el alışkanlığım çok değil vs...
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 15/05/2015
@Delidumrul üstad harika foto ve ekipman tabi ki Aldığımız SC'ler arasında en güzel kokulu olanlardan bir tanesi de seninki bence bu arada
|