Günün Tıraşı - crionics - 22/05/2015
Cümleten sıhhatler olsun
TIPSOFT CUSTOM (By Lijun Üstad), MACA ROOT, IKON 102 SLANT, SEVEN O'CLOCK SS, BODYSHOP ARBER BALM
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 22/05/2015
(22/05/2015, Saat: 02:15)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese sihhatler olsun
yaz trasina ornek delidumrul dan gelmis
Teşekkür ederim, ama sanki yeşil prorasoya alıştım mentol hafif geliyor daha fazlasını aramaya başladım
Cvp: Günün Tıraşı - onurcakmak - 22/05/2015
Slant bar ve Gillette Silver Blue sonucu çok konforlu ATG. Akşam katılacağım toplantıya hazırım
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 22/05/2015
* Musgo Real - Spiced Citrus
* Omega '' Yüce Cüce'' 11047
* Sanguine Cool Cut
* Treet Platinum
* Ev yapımı Bay Rum Tıraş Kolonyası
3071'e ihanet ettiğim düşünülmesin, PannaCrema'm ve diğer bir iki tıraş malzemem valizimle beraber İstanbul'da kaldığı için Musgo kullanmak durumunda kaldım.
6 aydan fazladır jiletli ustura ile tıraş olmuyordum o yüzden tıraş olurken Çelik ustura ile farklarını çok net anlayabildim. Eskiden usturam yokken Lord'un blogunda jiletli ile çeliğin karşılaştırmasını okurken '' Ya bu insanlar kesiciliği nasıl yumuşak ama keskin, keskin ama kaba gibi ayırabiliyorlar'' diye düşünürdüm şimdi o olayı kendim tespit edebilme imkanım oldu. Jiletli Ustura ile tıraş hem daha çok dikkat gerektiriyor hem de daha tahrişli oluyor. Sürekli cilde dalmak isteye incecik bir jiletle ne kadar konforlu tıraş olunabilirse o kadar tıraş ediyor, halbuki çelik ustura çok daha konforlu bir biçimde aynı tıraşı veriyor.
Bu Tıraş kolonyası da yeni üretim, ilk defa adam akıllı bir Bay Rum yapabildim, kokusu Kramper's Finest'ın aynısı oldu fakat ben yazın kullanılacağı için mentollü yaptım. İlk önce mentol atsam mı, bay rum ile mentol nasıl olur diye düşündüm sonra aman ne olacak zaten 25cc diyip denemeye karar verdim ve memnun kaldım. Rengi ise çok değişik oldu, sütlü-sarı rakı gibi bir sıvı
Herkese Sıhhatler Olsun
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 22/05/2015
(22/05/2015, Saat: 12:49)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim, ama sanki yeşil prorasoya alıştım mentol hafif geliyor daha fazlasını aramaya başladım
Daha fazlasi konusunda size onerim bol mentollu bir aftershave kolonya.ama yuzunuze ruzgar estiginde usumeye baslarsiniz benden uyarmasi )
Cvp: Günün Tıraşı - crionics - 22/05/2015
(22/05/2015, Saat: 18:03)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Slant bar ve Gillette Silver Blue sonucu çok konforlu ATG. Akşam katılacağım toplantıya hazırım
Ameliyat masası gibi olmuş, sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - naayi - 23/05/2015
Herkese sıhhatler olsun
Günün Tıraşı - Aleksey - 23/05/2015
Rooney strikes back!
Sihhatler olsun, bugun ikeada sabun basacak kap bakarken cinlattim kulagini.
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 23/05/2015
@naayi komşum nedir o Rooney ? Stubby 1 geri mi döndü, yoksa yeni mi aldınız ?
Her nasıl olursa olsun hayırlı olsun .
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 23/05/2015
Rooney döndü dolaştı geri geldi Benim de ikea'ya gitmem lazım kap için aslında. Yeni çeşit var mı?
|