Cvp: En Son Ne Aldınız ? - UMUT_ - 15/02/2016
(15/02/2016, Saat: 00:37)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar gece vakti patlattılar beni, ebay de satılık tıraş aletleri vardı GEM tipi komple, nasıl olsa bende kalmaz deyip uygun bir fiyat vermistim acık arttırmada. Bende kalmıs emi. Vatana millete hayırlı olsun. Yalnız gelince temizleyip koyarım satısa ben napim bu kadar GEM se yi.
Serdar üstad hayırlı olsun diyelim , en soldaki patates , havuç soyacağı gibi geldi bana
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - t.macgyver - 15/02/2016
(15/02/2016, Saat: 00:37)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar gece vakti patlattılar beni, ebay de satılık tıraş aletleri vardı GEM tipi komple, nasıl olsa bende kalmaz deyip uygun bir fiyat vermistim acık arttırmada. Bende kalmıs emi. Vatana millete hayırlı olsun. Yalnız gelince temizleyip koyarım satısa ben napim bu kadar GEM se yi.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 15/02/2016
Gece vakti guldurdunuz beni. Vallah yapcak bisey yok. Yaptım odemesini simdi, SE ye gecis yapıcaz demek ki yakın zamanda.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - koolandgang - 15/02/2016
Zaten bütün forum bir single edge bekliyor
En Son Ne Aldınız ? - mhilmipaydas - 15/02/2016
Ben de de ve se ne anlama geliyor diye araştırıyordum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 15/02/2016
Dostlar oyle birsey oldumu kasmayın ozelden veya genelden direk sorun hemen cevap veririz.
Hepimiz o sekil ogrendik yavasca.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 15/02/2016
@dikdik_s hocam iyi günlerde kullanın az almışsınız
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 15/02/2016
@dikdik_s kardeşim, rocnel'e rakip olmaya mı karar verdin
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mazot - 15/02/2016
Hocam güzel günlerle kullanın. Bende de site içinden aldığım gem junior var. En azından satmadan bir deneyin derim. acayip bir kesim sesi var. benim yarım sakalları keserken bile çatır çutur ses çıkarıyor. Alışırsanız elinizden düşmez
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 15/02/2016
Şu sağ alttaki SE alet, sanırım ahşap saplı, çok hoş görünüyor.
|