Cvp: Günün Tıraşı - adamentium - 25/05/2015
Jaguar 1071,
Derby sabun ,
Futur + Shark,
Arko klasik krem
Cvp: Günün Tıraşı - protti - 25/05/2015
Bugün sular kesik,
Barbasol köpük
37 c slant ve kai
becherovka
444 balm
D&G the one
iyi haftalar ,
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 25/05/2015
- Phyto Aloe Vera jel
- Aleksey v0.3 sabun
- Simpson Chubby 2 Best
- Filarmonica 13 DT
- Aqua Velva Ice Blue
- Proraso balm
@Aleksey komşumuzun yeni ürettiği sabunla tıraş oldum bugün, bu sefer sabunda Bergamot ve Lavanta kokusu var. Kokusu ne çok az ne de burun yoracak şekilde, orta karar ve doğal bir kokusu var, benim hoşuma gitti. Onun dışında ilk versiyondaki köpük kalitesi ve tıraş performansı aynı kalmış yanına epey ferahlık veren mentol eklenmiş. Tıraş sonrası nemlendirme olayı da bu sabunda daha iyi oturmuş. Teşekkürler Aleksey.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 25/05/2015
Dr. Jon's Hex Tıraş Sabununu denemeye başladım. Sabun da pek diyemeyeceğim neredeyse krem kıvamında. Çok çok yumuşak bir sabun. Zaten fırçaya yüklemek yerine bir miktarı köpürtme tasına alıp o şekilde köpürttüm. Kokusu kasesindeyken kazandibi, köpürtünce akide şekeri kokusunu andırıyor. Biraz daha deneyip incelemesini yazacağım ama çok yüksek performanslı gibi gelmedi bana.
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 25/05/2015
gem mmoc+ptfe(3)
fs pur-tech
palmolive stick
aqua velva
Günün Tıraşı - crionics - 25/05/2015
Herkese sıhhatler olsun...
TIPSOFT BRUSH (by Lijun), FATIP, VERGULDE HAND, PERSONNA LAB BLUE, PITRALON
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 25/05/2015
Tatil traşı...
Savon du Midi .Mıstral
EJ 89 Makine
EJ Pure badger Fırça
Timor Solingen
Prince-After Shave
Sante-Kafein Açai Balm
Şap
sonrasında yağmurda yağdı...durdu ve serinlik ,ferahlık, mis .. herkese sıhhatler olsun
RE: Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 25/05/2015
(25/05/2015, Saat: 10:42)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dr. Jon's Hex Tıraş Sabununu denemeye başladım. Sabun da pek diyemeyeceğim neredeyse krem kıvamında. Çok çok yumuşak bir sabun. Zaten fırçaya yüklemek yerine bir miktarı köpürtme tasına alıp o şekilde köpürttüm. Kokusu kasesindeyken kazandibi, köpürtünce akide şekeri kokusunu andırıyor. Biraz daha deneyip incelemesini yazacağım ama çok yüksek performanslı gibi gelmedi bana.
Benim hatun bu sabunu evde görünce "siz erkekleri böyle resimlerle kandırıyorlar, sonra da gidip alıyorsunuz" gibi bir yorumda bulunmuştu
Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 25/05/2015
@neoromancer, hocam sıhhatler olsun. Nerde çektiniz o fotoyu? Çok güzel bir mekana benziyor
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 25/05/2015
(25/05/2015, Saat: 17:17)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, böyle yeşillikler içinde, çiçekler arasında zaten sağlık bulur insan, güzel foto ...
|