Cvp: Günün Tıraşı - mahmut - 26/05/2015
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 27/05/2015
İncelemesini bu hafta yazacağım ama şimdiden diyebilirim ki Dr. Jon's Hex oldukça ortalama bir ürün. İşini yapıyor. Onun dışında çok büyük bir artısını göremedim. Hele Faena'dan sonra hiç kesmedi beni.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 27/05/2015
Muhle r41
i colonoliali sabun
Gillette silver blue
semogue 1305 domuz
speick losyon
tabac balm
2 perde hızlı ve temiz tıraş. Dün gece üşenip sabah hızlıca tıraş olmak istedim,3 günlük sakal vardı ve aklıma hızlı olmam gerektiği için bile kartuş gelmedi hadi hayırlısı. 2 perde olacağım bundan sonra boyun altı tahriş olmasın diye kaymak gibi olmuyor ama ne yapalım. En azından acısız,sızısız bir tıraş oldu.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 27/05/2015
- Proraso Eucalyptus preshave
- TOBS Avocado
- Omega 81052
- Punktal 100
- Aqua Velva Ice Blue
- Speick balm
TOBS Avocado kremi epeydir kullanmamıştım araya hep başka ürünler girdi, özlemişim bu performansı. Omega 81052 hakkında yanılmışım, Omega domuz kılı fırçaları arasında başarısız olanı diye düşünüyordum ve çok şans vermemiştim ama tekrar kullanınca çok harika bir fırça olduğuna emin oldum, yüzde köpürtme harikası bir fırça. Porsuk fırçalara geçiş yapmasaydım sürekli kullanırdım kesinlikle. Aqua Velva Ice Blue bitmedi bir türlü, çok bereketli çıktı. Kokusunu ve performanını çok sevdiğim bir ürün ama biriken AS stoğunu eritmem lazım.
Günün Tıraşı - Aleksey - 27/05/2015
-iKon Shavecraft 101 / iKon Bulldog
-Feather (1)
-Tipsoft Custom
-TOBS Sandalwood
-Pinaud Clubman
Playlist: Dave Brubeck
Dunku tasinma yorgunlugunun uzerine harika, rahatlatici bir tiras. iKon gibi mild bir alet Feather ile birlesince muzigin de etkisiyle yavas yavas tiras oldum, guzel oldu her ne kadar Feather DE jiletleri sevmesem de. TOBS harika kokusuyla eslik etti bu tirasa, harika rahatlatti. Kremin performans olarak bir kere daha yetersiz oldugunu gordum ama tirasin atmosferine kokusuyla yaptigi katkidan dolayi memnunum.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 27/05/2015
(27/05/2015, Saat: 15:38)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
-iKon Shavecraft 101 / iKon Bulldog
-Feather (1)
-Tipsoft Custom
-TOBS Sandalwood
-Pinaud Clubman
Playlist: Dave Brubeck
Dunku tasinma yorgunlugunun uzerine harika, rahatlatici bir tiras. iKon gibi mild bir alet Feather ile birlesince muzigin de etkisiyle yavas yavas tiras oldum, guzel oldu her ne kadar Feather DE jiletleri sevmesem de. TOBS harika kokusuyla eslik etti bu tirasa, harika rahatlatti. Kremin performans olarak bir kere daha yetersiz oldugunu gordum ama tirasin atmosferine kokusuyla yaptigi katkidan dolayi memnunum.
komşum sıhhatler olsun.. resimler güzel oluyor
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 27/05/2015
@Aleksey
Sıhhatler olsun, İzmir'e gelebildin mi sonunda
Tesekkur ederim, isin resim cekme kismi da eglenceli benim icin.
Geldim kaptan. Bu sicak mahvediyor beni.
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 27/05/2015
Tesekkur ederim, isin resim cekme kismi da eglenceli benim icin.
Geldim kaptan. Bu sicak mahvediyor beni.
|