Günün Tıraşı - ferhat1905 - 27/05/2015
•Standart razor
•Gillette 7 o'clock super platinum
•Speick sabun
•Speick after shave lotion
•Tipsoft short loft premium silvertip extra dense
Cvp: Günün Tıraşı - utunc - 27/05/2015
(27/05/2015, Saat: 23:25)ferhat1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
•Standart razor
•Gillette 7 o'clock super platinum
•Speick sabun
•Speick after shave lotion
•Tipsoft short loft premium silvertip extra dense
sıhatler olsun komşum sabun kabı çok şık, nerden aldınız acaba.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 27/05/2015
EJ DE89 Barley
Astra yeşil
Proraso beyaz
FS 24 mm finest
ABıyıklı şap
Adidas Game kolonya
Proraso beyaz pre/after
Tek kağıt yeşil Astra ile üç perde, tahrişsiz, kaymak gibi sinek kaydı tıraş olan ben, bu işi net bir şekilde öğrendiğimi söyleyebilirim sanırım .
Proraso' nun beyaz renkli ürünlerini bayağı seviyorum yahu. Sabun muhteşem; kokusu, köpüğü, nemlendirmesi, kayganlık, koruma hepsi güzel. Tıraş öncesi kremini de ilk kez tıraş sonrası kullandım, tıraş sonrasında da çok güzel iş görüyor.
Günün Tıraşı - ferhat1905 - 28/05/2015
(27/05/2015, Saat: 23:31)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhatler olsun komşum sabun kabı çok şık, nerden aldınız acaba.
Tesekkurler hocam.sabunun basılı oldugu ahsap kaseden bahsediyorsunuz sanırım. G&C'de satılmakta. Bana sitemizdeki çekilişten hediye olarak çıkmıştı.
Günün Tıraşı - utunc - 28/05/2015
Evet çok havalı duruyor iyi günlerde kullanınız.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 28/05/2015
Günün Tıraşı - theunnamed - 28/05/2015
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 28/05/2015
Dr. Jon's Hex ile incelemeden önceki son tıraşımı oldum. Doğrusunu söylemek gerekirse pek olumlu bir inceleme yazabileceğimi düşünmüyorum. Oldukça ortalama bir ürün. 130gr'ının fiyatının yaklaşık 15$ olduğunu düşünürsek o paraya alınacak daha kaliteli pek çok ürün olduğunu hatırlatmak isterim.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 28/05/2015
Sıhhatler olsun komşum En azından diğer artisan üreticilerinde daha iyi sabunlar bulunur diye tahmin ediyorum mesela Razorock, Soap Commander, Chiseled Face, Barrister and Mann, Gingers Garden, Catie's Bubbles gibi. Uzun bir aradan sonra sahalara geri döndüm cihan komşum . Bugün Günün tıraşını atacağım öğlen gibi
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 28/05/2015
(28/05/2015, Saat: 11:14)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum En azından diğer artisan üreticilerinde daha iyi sabunlar bulunur diye tahmin ediyorum mesela Razorock, Soap Commander, Chiseled Face, Barrister and Mann, Gingers Garden, Catie's Bubbles gibi. Uzun bir aradan sonra sahalara geri döndüm cihan komşum . Bugün Günün tıraşını atacağım öğlen gibi
Özlemiştik komşum. Hoşgeldin. Şuana kadar denediğim artisanlar içerisinde en başarılısı Faena. Razorock da kısmetse haftaya gelecek.
|