Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 31/05/2015
Maggard açık tarak çok çok yumuşak bir kafa, üç perdede anca tatmin edici bir sonuca ulaşabildim. Bıçak seçimim yanlış oldu biraz, onun etkisi var. Daha keskin bir bıçakla tekrar deneyeceğim. Elimde saldırgan açık tarak aletler vardı, bu da yumuşak olması sebebiyle değişik bir tad oldu dönüşüm içerisinde.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 31/05/2015
9,7,5...herkese sıhhatler olsun...speick balm da 3017 olarak işe girişti.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 31/05/2015
(31/05/2015, Saat: 20:47)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maggard açık tarak çok çok yumuşak bir kafa, üç perdede anca tatmin edici bir sonuca ulaşabildim. Bıçak seçimim yanlış oldu biraz, onun etkisi var. Daha keskin bir bıçakla tekrar deneyeceğim. Elimde saldırgan açık tarak aletler vardı, bu da yumuşak olması sebebiyle değişik bir tad oldu dönüşüm içerisinde.
İyi günlerde kullanın komşum. Bakalım benim MR18C nasıl çıkacak. Bu hafta içerisinde elime geçecek. 830'da çok yakışıklı çıkmış.
Cvp: Günün Tıraşı - ayha-al - 31/05/2015
(30/05/2015, Saat: 17:19)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet. İlk defa Dovo Shavette'i ve kendi jiletini deneme şansım oldu. Sanırım biraz alışmam gerekiyor. BB's Revenge'e göre oldukça hafif bir shavette. Dovo jilet çok keskin değil ama yine de çok konforlu olduğunu söylemeliyim. İki perdede güzel bir tıraş alabildim. El alıştıkça daha iyi olacağını umuyorum.
sihatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 31/05/2015
(31/05/2015, Saat: 21:14)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günlerde kullanın komşum. Bakalım benim MR18C nasıl çıkacak. Bu hafta içerisinde elime geçecek. 830'da çok yakışıklı çıkmış.
Teşekkür ederim. Hissiyat olarak bendeki kapalı taraklardan bir farkı olduğunu sanmıyorum, DE89 tadında belki bir gıdım daha yumuşak olabilir. Asıl rengi ve kaplama kalitesi merak konusu
Günün Tıraşı - Aleksey - 31/05/2015
Mongoose B2 Polished / iKon SE
Feather Pro (1)
Tipsoft Custom
Faena Vanilla
Pitralon Pure
Faena ikinci sinavini verdi bugun. Kopuk yine tatmin etmedi. Koku da benim icin fazla tatli. Valla en rahat tirasi Mongoose ile aliyorum diye elim buna gitti sample'lar arasinda. Uzgunum Fokion amca ama benim tecrubem bu sabun ile Cihan komsuma gore farkli bir eksende seyrediyor.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 31/05/2015
(31/05/2015, Saat: 23:04)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Mongoose B2 Polished / iKon SE
Feather Pro (1)
Tipsoft Custom
Faena Vanilla
Pitralon Pure
Faena ikinci sinavini verdi bugun. Kopuk yine tatmin etmedi. Koku da benim icin fazla tatli. Valla en rahat tirasi Mongoose ile aliyorum diye elim buna gitti sample'lar arasinda. Uzgunum Fokion amca ama benim tecrubem bu sabun ile Cihan komsuma gore farkli bir eksende seyrediyor.
Koku tamam da köpüğün seni tatmin etmemesine gerçekten de şaşırdım. İzmir'in suyundan mı acaba sorun? Ya da az malzeme mi kullandın acaba? Keşke bir de köpüğün resmi olsaydı. @ferhat1905 komşumdan da yorum alalım. Çok şaşırdım. Beni çok mutlu eden bir ürün çünkü.
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 31/05/2015
Alexsey yine harika bir kompozisyon ve cekim.sihhatler olsun.
Günün Tıraşı - Aleksey - 31/05/2015
(31/05/2015, Saat: 23:11)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koku tamam da köpüğün seni tatmin etmemesine gerçekten de şaşırdım. İzmir'in suyundan mı acaba sorun? Ya da az malzeme mi kullandın acaba? Keşke bir de köpüğün resmi olsaydı. @ferhat1905 komşumdan da yorum alalım. Çok şaşırdım. Beni çok mutlu eden bir ürün çünkü.
Sample bitene kadar rotasyonda olacak, daha kredisini tuketmedi yani. Bir sonraki tirasi icme suyu ile olayim senin icin bu sabunla. Kopugun goruntu tamam ama sen bu kadar begenmesen inan sample'i sonuna kadar kullanmazdim.
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 31/05/2015
Muhle R41
Gilette Silver Blue
Martin de Candre Fougère
Simpson Chubby 3 Best
Osma Şap
Speick After Shave Lotion
Martin de Candre çok güzel bir sabunmuş. Kayganlık ve koku şimdiye kadar rast geldiklerimin en iyilerinden! Gilette Silver Blue'yu ise iyiden iyiye sevdim. Hem keskin, hem konforlu... Sabunu denememe vesile olduğu için naayi'ye teşekkür ederim.
|