Cvp: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 09/03/2016
Tabi ki Rocnel SE Razor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 09/03/2016
Üstadlarım Rocnel'leriniz hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın .
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 09/03/2016
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 09/03/2016
Otekisi de geldi dostlar,
Mutfaktaki led ısıklandırmada rengi biraz farklı cıktı fotoda veya benim cep telin kamera ayarlarından kelvin ayarını degistirmem lazımdı. Neyse bronz altın, yine gecen gun gelen slim gibi 2 renkli karısık fat boy.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Nani Kuş - 09/03/2016
Güzel günlerde kullanın @dikdik_s hocam
Ama yanlarına progress şart
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 09/03/2016
(09/03/2016, Saat: 22:31)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel günlerde kullanın @dikdik_s hocam
Ama yanlarına progress şart
@dikdik_s Üstadım;
Sağlıkla kullanın.
Progress in de modifiye olanları var.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 09/03/2016
(09/03/2016, Saat: 22:13)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Otekisi de geldi dostlar,
Mutfaktaki led ısıklandırmada rengi biraz farklı cıktı fotoda veya benim cep telin kamera ayarlarından kelvin ayarını degistirmem lazımdı. Neyse bronz altın, yine gecen gun gelen slim gibi 2 renkli karısık fat boy.
Gayet iyiymiş, güle güle kullan üstad
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 09/03/2016
@Nani Kuş , @Bruce , @AKadir
Çok tesekkur ederim dostlar, daha guzelleri sizlerin olsun.
Akadir abimle yuz yuze de gorustuk beni cozmus, progresin ozel yapımı vardı Mergress, ben ona sıraya girmistim. Yapan amca mı vefat etti ne olduysa, ne cevap var ne haber, durdu tamamı ile satısı. Neyse simdilik elimizdeki guzel makinaların kıymetini bilelim. Şükür deyip zevkle kullanalım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mecheng - 10/03/2016
Supermis gule gule kullanin @dikdik_s
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - koolandgang - 10/03/2016
(09/03/2016, Saat: 22:13)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Otekisi de geldi dostlar,
Fat Boy da gelmiş. Kadro şekilleniyor hala
Ama bunlar evladiyelik aletler komşum. Güle güle kullan
|