Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 12/06/2015
Teşekkürler @atasaguncan hocam, daha güzelleri sizin olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 12/06/2015
(12/06/2015, Saat: 15:48)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hatırlatırsanız buluşmaya getirebilirim komşum.
Teşekkür ederim komşum. Hatırlatırım unutmazsam.
Günün Tıraşı - Aleksey - 12/06/2015
Fatip Grande Gold
Personna Lab Blue (2)
Tipsoft Custom
Haslinger Meeresalgen
Pitralon Polar
Haslinger kesinlikle tum ovguleri hakediyor. Cok rahat bir tiras sunuyor. Tiras sonrasinda Pitralon ile harika oldular. Fatip icin ise sunu soyleyebilirim ki; tek kelime ile ozetle deseler: smooooooth.
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 12/06/2015
@Aleksey, senin Fatip'in sapı orta yerinden paslanmaya mı başlamış?
(12/06/2015, Saat: 17:22)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey, senin Fatip'in sapı orta yerinden paslanmaya mı başlamış?
Yok yahu, isik oyunlari hep bunlar.
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 12/06/2015
@Aleksey
Sıhhatler olsun. Uzun zamandır altın Fatip istiyorum fakat ustura ile tıraş olmayı sevdiğim için ne gerek var diyip erteliyordum. Senin güzel fotoğraflarınla birleşince artık daha bir albenili duruyor
(12/06/2015, Saat: 20:07)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey
Sıhhatler olsun. Uzun zamandır altın Fatip istiyorum fakat ustura ile tıraş olmayı sevdiğim için ne gerek var diyip erteliyordum. Senin güzel fotoğraflarınla birleşince artık daha bir albenili duruyor
Altin Fatip benim de uzun zamandir istedigim bir aletti, arkadaslar bilir. Uzun sure gelmedi GC'e, Impa'ya Fatip geldi altini gelmedi. Sonra GC tekrar stokladi, o zaman da alasim gelmedi hani sepette bekliyor ama onaylamiyordum alisverisi. Kismet Cihan hocamla ortak siparisimizeymis. Su anki rotasyonda agresif aleti eksikti bir, onu da tamamlamis oldum ve alet defterini cok arzuladigim yine altin Gillette NEW Deluxe bulmadigim surece kapattim. Bundan sonra giden olur gelen olmaz.
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 13/06/2015
(12/06/2015, Saat: 15:22)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJ DE 89
Gillette Rubie Platinum Plus (2)
Semogue 830
Arko
Tet-a-Tet splash
Nikos Ice Cool
Harika bir tiras, kendim bile sasirdim. 3 gunluk sakal, ATG olmasina ragmen tahris yok. Kuru fircayla kremsi kopuk belki de tirasin guzel olmasini sagladi. Tabi ki, jilete de tesekkurler. Stoklasam mi acaba? Bakalim 3-cu tirasi nasil olacak Onemli 2 noktayi unuttum. Sap kullanmadim bu tirasta, belki o yuzden tahris olmadi ve soguk su yikadiktan sonar cildime buz surdum, 1 kup yeterli oldu. Harika bir hiss, guzel serinlik. Tavsiye ediyorum!
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 13/06/2015
(13/06/2015, Saat: 07:36)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onemli 2 noktati unuttum. Sap kullanmadim bu tirasta, belki o yuzden tahris olmadi ve soguk su yikadiktan sonar cildime buz surdum, 1 kup yeterli oldu. Harika bir hiss, guzel serinlik. Tavsiye ediyorum!
Reklam senaryosu gibi olmuş "Aç bir Coca-Cola Coca-Cola Coca-Cola iç!"
Günün Tıraşı - crionics - 13/06/2015
|