Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 15/06/2015
@chinaski komşum her gün ustura tıraşı olmakda ayrı bir güzellik olsa gerek. Sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 15/06/2015
(15/06/2015, Saat: 13:03)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @chinaski komşum her gün ustura tıraşı olmakda ayrı bir güzellik olsa gerek. Sıhhatler olsun..
Teşekkürler komşum, her gün ve ya haftada bir farketmiyor aslında, usturaları her elime aldıp aynanın karşısına geçince seviniyorum Benim için bu iş sabah ritueli oldu artık.
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 15/06/2015
Okuldan sonra:
Nightdivers K-Twin TGN 2Band
TOBS Jermyn Street Collection Sabun
Vintage Apollo Mikron
Astra Blue Jilet
TOBS Jermyn Street Collection After Shave
Günün Tıraşı - crionics - 15/06/2015
Tipsoft Custom by Lijun Üstad
TOBS Avacado
Merkur Progress
Seven o'clock
Pitralon
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 16/06/2015
@onurstyle
Sıhhatler olsun. Hem fotoğraflarınız çok güzel oluyor hem de sürekli farklı ve şık aletler öğreniyorum sizden, bu seferki de çok güzelmiş
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 16/06/2015
(16/06/2015, Saat: 00:27)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurstyle
Sıhhatler olsun. Hem fotoğraflarınız çok güzel oluyor hem de sürekli farklı ve şık aletler öğreniyorum sizden, bu seferki de çok güzelmiş
Tesekkür ederim Straht üstad. Bu hafta icin bazi eski alman aletleri cikartim. Bunun epeyce pesinde kostum zamaninda. Apollo/ Ben Hur larin ayarlanan Mikron adli aleti. Nedense eski aletlerle tiras olmak bana daha cok zevk veriyor....
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 16/06/2015
3017'de bir sabun daha böylece bitti. Aleksey sabun son tıraşa kadar çok güzel bir tıraş verdi. Ufacık bir parça kaldı ama artık iyice formunu kaybettiği için daha fazla zorlamamaya karar verdim. Sırada Meißner-Tremonia Kremler ve Sabun var. Bakalım onlar nasıl çıkacak.
Fatip Astra ile çok yakın sinekkaydı bir tıraş verdi ama çokça da noktasal kesiğim oldu. Sanırım kör dediğim Rus jiletleri ile denemeliyim. Şuan yüzüm gerçekten de bebek poposu kıvamında.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/06/2015
@onurstyle DE ve fırça çok güzel üstadım sıhhatler olsun sizdeki c-mon fırçaları da takip ediyorum @crionics üstat fırça çok güzel sıhhatler olsun.
- Proraso Eucalyptus pre krem
- Speick çubuk sabun
- hmw fırça
- Bonsa 6/8 ustura
- Wilkinson Sword Cl losyon
- Speick balm
Günün Tıraşı - crionics - 16/06/2015
@Chinaski, teşekkür ederim Üstad.
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 16/06/2015
|