Cvp: En Son Ne Aldınız ? - recklesstr - 19/03/2016
(19/03/2016, Saat: 20:43)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr Güzel günlerde kullanın koleksiyon büyüyor
Shark yarimlar berbere hediye mi ense tıraşı için
Teşekkür ederim ihtilaf üstadım, koleksiyon büyüdükçe rotasyon sıklığı azalıyor. Bazı tıraş aletlerine kıyak geçiyorum ayda 2 kez kullanıyorum Shark yarım jilet aslında sizin de belirttiğiniz gibi berberlerin ense alırken kullanmayı sevdiği bir jilet lakin ben günlük tıraşta kullanma amacıyla almıştım Asco'nun yokluğunda idare etme düşüncesiyle aldım. Sırada perma-sharp yarım var.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 19/03/2016
@recklesstr komşum hayırlı olsun , maşallah piyasada shick bırakmıyacaksınız bu gidişle biz neyi alıcaz
İyi günlerde kullanın
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - recklesstr - 20/03/2016
(19/03/2016, Saat: 22:42)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr komşum hayırlı olsun , maşallah piyasada shick bırakmıyacaksınız bu gidişle biz neyi alıcaz
İyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim üstadım Schick'in piyasası düşük ve bol miktarda var, uygun fiyata muhakkak denk gelir komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ayha-al - 20/03/2016
Hayirli olsun
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 21/03/2016
Sanırım bu sefer aldım Mergress, eger bir aksilik cıkmazsa.
3 aydır pesindeyim yok arkadas piyasada uretmiyorlar artık herhalde. Neyse temiz buldum bir amerikalı amcamızdan sagolsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 21/03/2016
@dikdik_s üstad hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ben de Geo F. Trumper Sandalwood Skin Food 200 ml. ile Prospectors Gold Rush Hair Pomade aldım bu hafta. Her ikisi de önceden memnun kaldığım ürünlerdi, keşke temini bu kadar güç olmasa..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 21/03/2016
@Bruce
Abi bakalım Geo F. Trumper hic kullanmadım. Güllü sabunu siparis verdik yolda merak ediyorum nasil bir urun diye. Sanırım siz 2ci almıs oldugunuza gore memnun kaldınız firmanın kalitesinden.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mecheng - 21/03/2016
@dikdik_s ustad hayirli olsun
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 21/03/2016
@dikdik_s Üstadım;
Şimdiden sağlıkla kullanın.
Ama bir tane daha yokmuydu ?
(21/03/2016, Saat: 02:17)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sanırım bu sefer aldım Mergress, eger bir aksilik cıkmazsa.
3 aydır pesindeyim yok arkadas piyasada uretmiyorlar artık herhalde. Neyse temiz buldum bir amerikalı amcamızdan sagolsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 21/03/2016
(21/03/2016, Saat: 02:47)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bruce
Abi bakalım Geo F. Trumper hic kullanmadım. Güllü sabunu siparis verdik yolda merak ediyorum nasil bir urun diye. Sanırım siz 2ci almıs oldugunuza gore memnun kaldınız firmanın kalitesinden.
Üstad bu ikinci skin food olacak. İyi bir tıraş sonrası, özellikle TOBS Sandalwood Cologne ile çok iyi ikili oluyorlar. Ben epey memnun kaldım, ama diğer skin food ürünleri nasıldır bilmiyorum hiç.
|