Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 27/06/2015
(27/06/2015, Saat: 15:55)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ustura kullanmayana ''hakiki geleneksel tıraş olabilir'' sertifikası vermiyoruz artık,torba kanunla sunduk geçti bitti.
Jiletli ustura sayılmıyor mu? Çeliğini de alacam yakında kısmetse, sertfika mı imzalamaya hazır halde bekletin .
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 27/06/2015
(27/06/2015, Saat: 16:22)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: macera kendi içinde devam ediyor komşum.
Kartuştan OC aletlere ''belgesel'' konusu olur bu azim
(27/06/2015, Saat: 16:34)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jiletli ustura sayılmıyor mu? Çeliğini de alacam yakında kısmetse, sertfika mı imzalamaya hazır halde bekletin .
Sertifikalar hazır, alım departmanımız uzakdoğulu sertifika üreticisiyle font konusunda küçük bir anlaşmazlık yaşamış,2015 sertifikaları biraz değişik olacak
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 27/06/2015
Teşekkürler üstat, r41 kullanan arkadaşlar halinden memnundur bence, ben denemedim ama usturaya en yakın tıraş veriyor yorumlarını okudum sıkça
(27/06/2015, Saat: 15:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Punktal harika görünüyor
R41 kullanan gençler Çeliğe özenmiyor mu ?
Palmolive krem yorumuna katılıyorum koruyuculuk ve köpük tatminkar,kokuyu çok başarılı bulmadım
Günün Tıraşı - Aleksey - 27/06/2015
Mystic Water Bay Rum ile ilk tıraşım. Allahım bu ne güzel bir koku. Performans konusunda yorum yapmak için erken ancak post shave ve kayganlık konusunda büyüleyici.
Fatip Grande
Polsilver SI (2)
Duke 3
Mystic Water Bay Rum
Aqua Velva
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 27/06/2015
@Aleksey
Komşum sıhhatler olsun. Sen de üret bir Bay Rum sabun, bende Bay Rum AS hazır
Cvp: Günün Tıraşı - cosa_nostra - 27/06/2015
Çelik mis gibi leke yok, Ben paslanmışım
Günün Tıraşı - eRenleR - 28/06/2015
Bir ayimi yeni doldurdum geleneksel tirasta. Henuz ekipmanlarimda, teknigimde toy ama umarim gelistirebilirim
Bunlar da erken pazar tirasinin katilimcilari.
Wilkinson Sword Classic
Rapira Jilet
Arko Hydrate Tiras Kremi
Rebul Ice Kolonya
Isana Classic AS Balm
Star Sentetik Firca
Sent from my D5803 using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - ynspektas - 28/06/2015
(28/06/2015, Saat: 11:11)eRenleR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir ayimi yeni doldurdum geleneksel tirasta. Henuz ekipmanlarimda, teknigimde toy ama umarim gelistirebilirim
Wilkinson Sword Classic
Rapira Jilet
Arko Hydrate Tiras Kremi
Rebul Ice Kolonya
Isana Classic AS Balm
Star Sentetik Firca
Sıhhatler olsun
RE: Cvp: Günün Tıraşı - eRenleR - 28/06/2015
(28/06/2015, Saat: 11:39)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun, guzel günlerde kullanin.. Tesekkur ederim
Günün Tıraşı - Aleksey - 28/06/2015
(27/06/2015, Saat: 18:40)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey
Komşum sıhhatler olsun. Sen de üret bir Bay Rum sabun, bende Bay Rum AS hazır
Bay Rum olayini sevmezdim, gerci sadece Pashana Bay Rum kokladim. Bu sabunu da aslinda poggio dei pini olarak istemistim naayi hocamdan. Sagolsun bayrum'u koklayip asik olunca degistirmeme izin verdi. Alkol icinde baharat ve defne cozmek benim sorunumu cozmuyor ne yazik ki, eaansiyel yaglar ile girismem lazim.
(28/06/2015, Saat: 11:11)eRenleR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir ayimi yeni doldurdum geleneksel tirasta. Henuz ekipmanlarimda, teknigimde toy ama umarim gelistirebilirim
Wilkinson Sword Classic
Rapira Jilet
Arko Hydrate Tiras Kremi
Rebul Ice Kolonya
Isana Classic AS Balm
Star Sentetik Firca
Resim cok hosuma gitti, hosgeldiniz. Ekipman da gayet guzel. Yalniz firca sentetik degil domuz gibi duruyor. Bir de wilki ile daha keskin jiletler de denemenizi tavsiye ederim.
Herkese iyi pazarlar.
|