Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 30/06/2015
(30/06/2015, Saat: 14:41)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oldu oldu Çok yoğun bir kıl yapısı var knotun, minicik oluşuna rağmen acayip su ve köpük tutuyor. Omurgası tam yerinde benim için, uçları yumuşak, kadife gibi değil ancak kesinlikle rahatsızlık vermedi, zamanla biraz daha yumuşar diye tahmin ediyorum.
Tek olumsuz yönü sapın küçük olması, ergonomik olarak çok rahat değil. Ben bu durumu bilerek aldım, ve hiç de pişman değilim
sıhhatler olsun hocam ..bizede nasip olur inşallah böyle güzel tanışıklıklar....
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 30/06/2015
(30/06/2015, Saat: 14:41)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oldu oldu Çok yoğun bir kıl yapısı var knotun, minicik oluşuna rağmen acayip su ve köpük tutuyor. Omurgası tam yerinde benim için, uçları yumuşak, kadife gibi değil ancak kesinlikle rahatsızlık vermedi, zamanla biraz daha yumuşar diye tahmin ediyorum.
Tek olumsuz yönü sapın küçük olması, ergonomik olarak çok rahat değil. Ben bu durumu bilerek aldım, ve hiç de pişman değilim
(30/06/2015, Saat: 14:46)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun hocam ..bizede nasip olur inşallah böyle güzel tanışıklıklar....
neoromancer 'a katılıyorum, belki bir gün bize de nasip olur böyle bir tanışıklık.
Tahmin ettiğim gibiymiş fırça, bu beni daha bi üzdü naayi komşum .
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 30/06/2015
btoprak, Duke3 ve Colonel sapına alışkın olduğunuz varsayımıyla Stubby 1 sapında pek de rahat etmeyeceğinizi düşünüyorum. Zira ben Duke 3'ten biraz daha kısa olan Chubby 2 sapıyla bile raha edebiliyorum ama Stubby 1 hiç benlik değildi...
Not: Üzülmemeniz için teselli mesajıdır
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 30/06/2015
@Hellhound, başka marka/model olsa knotu farklı bir sapa almayı düşünürdüm, ancak söz konusu orjinal Rooney olunca böyle kalsın diyorum
(30/06/2015, Saat: 15:43)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hellhound, başka marka/model olsa knotu farklı bir sapa almayı düşünürdüm, ancak söz konusu orjinal Rooney olunca böyle kalsın diyorum
Knot güzel zaten yahu. Loftun kısa olması ve hissiyatı harika
RE: Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 30/06/2015
(30/06/2015, Saat: 15:52)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Knot güzel zaten yahu. Loftun kısa olması ve hissiyatı harika Ben sap ergonomisi açısından kastetmiştim Amazon'dan sürekli takip ediyorum ama Stubby 3 modeli bir türlü güzel bir indirim görmüyor maalesef.
(30/06/2015, Saat: 15:25)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: btoprak, Duke3 ve Colonel sapına alışkın olduğunuz varsayımıyla Stubby 1 sapında pek de rahat etmeyeceğinizi düşünüyorum. Zira ben Duke 3'ten biraz daha kısa olan Chubby 2 sapıyla bile raha edebiliyorum ama Stubby 1 hiç benlik değildi...
Not: Üzülmemeniz için teselli mesajıdır
Üstadım ben seyahat için düşünüyordum o fırçayı, ara sıra da gündelik rotasyonda denesem yeterli olacaktı. Ona bir de seyahat tüpü alıp seyahatlere de keyfi taşımayı düşünüyordum .
Az önce giftsandcare sitesinden Muhle seyahat tüpü aldım 118 mm/40 mm boyutlarında, ölçülerini kontrol ettim benim Colonel içine rahatça sığıyor. Artık böyle bir dönüşüm düşüneceğiz.
Ama her şeyden öte teselli mesajınız için teşekkür ederim .
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 30/06/2015
(30/06/2015, Saat: 09:58)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Proraso Euclayptus krem
- Panna Crema Namaste sabun
- Tipsoft silvetip fırça
- Le Grelot Royal Canada 6/8
- Straht AS greyfurt/baharat
- Avon balm
@Straht kaptana Panna Crema sabunu denemem için gönderdiği için çok teşekkür ediyorum, övdüğü kadar varmış bu sabun. Kokusu çok sevdiğim Martin Amca Keçolin kokusuna benziyor ama arkadan gelen limon/narenciye arası bir koku çok ayrı bir hava katmış, hafif ama uçucu değil kokusu. Kolay köpük yapılıyor, kıvamı yoğurt koyuluğunda, Koruyuculuk, kayganlaştırma çok iyi, nemlendirme de iyi gibi geldi ilk kullanımda. Bunlar ilk izlenimlerim elbette ama sabun bu kadar yorumu boşuna almamış belli ki. Kaptanın AS lerinden daha önce de kullanmış ve beğenmiştim, epeydir sıkıştırıyordum yeni parti için, sağolsun kırmadı beni beş çeşit beşi de mis gibi yeni AS ler gönderdi bana. Doğal içerik olduğu için alınan koku tamamen doğal, cildi yakmıyor, toparlıyor ve gliserinle beraber gayet güzel nemlendiriyor. Üretime geçmesinin vakti gelmiş sanırım. Kaptanın ellerine sağlık diyor ve tekrar teşekkür ediyorum.
Sıhhatler olsun komşum=) Hem PannaCrema'yı hem Tıraş Kolonyalarını beğenmene çok sevindim. Kolonyaları bir kaç kişi daha test etsin üretim konusuna bakarız o zaman. Hem daha sen bile hepsine bakmamışsındır, belki beğenmediğin çıkacak
(30/06/2015, Saat: 16:03)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sap ergonomisi açısından kastetmiştim Amazon'dan sürekli takip ediyorum ama Stubby 3 modeli bir türlü güzel bir indirim görmüyor maalesef.
3 band'ların kıralı diyebileceğim Shavemac 3 Band öneririm o halde. İndirim kovalamaya gerek de yok
(30/06/2015, Saat: 16:19)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım ben seyahat için düşünüyordum o fırçayı, ara sıra da gündelik rotasyonda denesem yeterli olacaktı. Ona bir de seyahat tüpü alıp seyahatlere de keyfi taşımayı düşünüyordum .
Az önce giftsandcare sitesinden Muhle seyahat tüpü aldım 118 mm/40 mm boyutlarında, ölçülerini kontrol ettim benim Colonel içine rahatça sığıyor. Artık böyle bir dönüşüm düşüneceğiz.
Ama her şeyden öte teselli mesajınız için teşekkür ederim .
Güzel günlerde kullanın. Kombinasyon iş görecek gibi...
Ben seyahate götürmeye kıyamıyorum fırçalarımı başına bir şey gelir, unutulur vs diye, emektar Sephora porsuğum eşlik ediyor bana her seferinde
(30/06/2015, Saat: 16:46)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben seyahate götürmeye kıyamıyorum fırçalarımı başına bir şey gelir, unutulur vs diye, emektar Sephora porsuğum eşlik ediyor bana her seferinde
Bu her zaman ihtimal dahilinde tabi . Yine de geçen sene tatile götürdüğüm Rossmann Porsuk hiç tat vermedi üstad, bu riske Colonel ile girebilirim gibi .
|