Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 01/07/2015
(01/07/2015, Saat: 22:28)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurstyle hocam, fotolari nerde cekiyorsun bilmiyorum, ama kullandigin fonun önünde ekipman inanilmaz canli görünüyor, harika!
tesekkür ederim, naayi üstad. banyoda, iphone ile cekiyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 02/07/2015
Bugün biras agresif takıldık arkadaşlarla,ama sonuç epeyce bir yumuşaklık oldu...iyi oldu...herkese bol sağlık ve sıhhatler
Kent Pure Silvertip Badger
Tabac Orginal Shaving Soap
Fatip Grande Safety Razor - Gold
BOLZANO Superinox Double Edge Blade
Alaun Stone
Sir Irisch Moss after Shave
Tabac Orginal Balm
Günün Tıraşı - Aleksey - 02/07/2015
Neoromancer, harika renk uyumu yakalamissin. Bu armoni tirasa da yansimis anlasilan, sihhatler olsun.
(02/07/2015, Saat: 00:23)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neoromancer, harika renk uyumu yakalamissin. Bu armoni tirasa da yansimis anlasilan, sihhatler olsun.
Saolasın Üstad....amatör olarak ürün fotoğrafçılığı ile uğraşmanın nimetleri işte...makine ortam ve ışık vs..uygun olunca çıkıyor işte birşeyler,,ama en önemliside belirttiğin üzere gerçek traş sonrası keyfi, asıl etken o ...
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 02/07/2015
Sabah çok hızlı bir tıraş olmam gerekti. Fotoğraf çekemedim.
Clinique Matlaştırıcı Yüz Temizleme Jeli
Palmolive Stick Sabun
Plisson Sentetik Fırça
Standard Razors Tıraş Aleti
Rapira Jilet
Pinaud Clubman Vanilla Aftershave
Tıraşın sonucu güzel olsa da aceleye getirince tam zevk alamıyor insan.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 02/07/2015
- Proraso tıraş öncesi krem
- Panna Crema Namaste tıraş sabunu
- Tipsoft finest fırça
- ERN 11/16 ustura
- Straht Aromatik Misket limonu losyon
Straht komşumun misket limonu ve baharat (tarçın sanıyorum) karışımı olan losyonunu denedim bugün, kokusu ne çok keskin misket limonu ne de ağır baharat kokusu, misket limonu kokusuna arkadan hafif baharat eşlik ediyor, hem yumuşak hem farklı bir koku olmuş ben beğendim. Doğal bir ürün, cildi yakma, kurutma yok, sürdükten yarım saat sonra cildi epey toparlamış oluyor, yumuşak ve nemlenmiş, rahatlamış oluyorsunuz. En azından ben de o etkiyi yaptı, kaptana teşekkürler.
Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 02/07/2015
Derby sabun
Başak fırça
Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 02/07/2015
(02/07/2015, Saat: 00:12)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün biras agresif takıldık arkadaşlarla,ama sonuç epeyce bir yumuşaklık oldu...iyi oldu...herkese bol sağlık ve sıhhatler
Kent Pure Silvertip Badger
Tabac Orginal Shaving Soap
Fatip Grande Safety Razor - Gold
BOLZANO Superinox Double Edge Blade
Alaun Stone
Sir Irisch Moss after Shave
Tabac Orginal Balm
Sıhhatler olsun, çok güzel bir kare olmuş. Fotodaki hangi sukatıl acaba?
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 02/07/2015
(02/07/2015, Saat: 10:50)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, çok güzel bir kare olmuş. Fotodaki hangi sukatıl acaba?
Teşekkürler... scuttle değil resimdeki,porselencide bulduğum ve dibinde tırtıklar olduğundan köpürtme için uygun olacağını düşündüğüm bir parça ..rengi hoşuma gidince fiat da uygun olunca kaçırmayayım dedim...
|