![]() |
Hammer LR Handle by Atto Kazanın - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Hammer LR Handle by Atto Kazanın (/showthread.php?tid=5736) |
Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - kethuda57 - 17/03/2015 (17/03/2015, Saat: 19:18)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel bişey yok da, hani boş kaldığımda elim bi tane filmine mutlaka gidiyo, kızgın boğa filminden bahsediyorsunuz ![]() al pacino ve Robert de niro benim için de değerli oyunculardır. hatta hangisi daha karizma daha büyük oyuncu diye tartışmalarını yaptığımızı hatırlarım. ikisi de çok büyük oyuncular. Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - eskiuyemnt - 17/03/2015 (17/03/2015, Saat: 19:21)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kızgın boğa filminden bahsediyorsunuz filmlerin adlarına hiç dikkat etmiyorum ama çok gençken çektiği bi film vardı. filmin sonunda 1000 dolarlık banknotları beline sarıyodu. oradaki deri ceketinden ben de almıştım ![]() o film aklıma geldi geçen bulamadım, uykum geldi ![]() al pacino sanırım daha karizmatik.şeytanın avukatı çok etkiliydi bunda. bu halkın çocuğu sanki. bizden biri gibi, doğal, içten, ağlayan, gözleriyle gülen, ağzını yamultarak utangaç.. Hammer LR Handle by Atto Kazanın - ferhat1905 - 17/03/2015 Bende katilmak isterim. Sansiniz biraz daha azalsin ![]() masallah cok güzel duruyorlar burdan bakinca ![]() Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - BigHillMe - 17/03/2015 banada çok yakın geliyor kayınpeder de nironun ikizi gibi ![]() ![]() arada bende tıraş öncesi yada sonrası aynada o meşhur sahneyi canlandırırım ![]() Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - eskiuyemnt - 17/03/2015 Yaw arkadaş konuyu değiştiriyoz unutturmak için yine benim şansımı düşürüyollaaa ![]() ![]() ![]() Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - kethuda57 - 17/03/2015 (17/03/2015, Saat: 19:27)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: filmlerin adlarına hiç dikkat etmiyorum ama çok gençken çektiği bi film vardı. hatırlayamadım veya büyük ihtimal izlemedim ![]() bana en başta al pacino karizma gelse de sonraları karizmanın Robert olduğuna karar verdim. alpacino yaşlanınca göçtü biraz ![]() Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - BigHillMe - 17/03/2015 (17/03/2015, Saat: 19:09)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım listede ben yokum ..evet ekledim sizide hocam (17/03/2015, Saat: 19:31)ferhat1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende katilmak isterim. Sansiniz biraz daha azalsinekledim sizide ![]() Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - eskiuyemnt - 17/03/2015 O sahne aslında tek talkin to me den ibaretmiş, ama o kadar güzel olmuş ki yönetmen kesmelere kıyamamış ![]() dehşet bi adam, kayınpeder woww ve so cool başkanım ![]() ![]() Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - eskiuyemnt - 17/03/2015 (17/03/2015, Saat: 19:36)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hatırlayamadım veya büyük ihtimal izlemedim tavırları halktan uzak sanki, sylvester stellone ve mel gibson farkı gibi. stellone ne kadar bizden uzak ve hayal kahramanı gibiyse mel o kadar içimizde .. bana öyle geliyo belki ![]() Cvp: Hammer LR Handle by Atto Kazanın - kethuda57 - 17/03/2015 Alpacinonun o kadın kokusu filmindeki o aksi ihtiyar hali tam bizden biri ![]() ![]() Stallonenin en iyi filmi kesinlikle hürkan filmi hani şu hapishanede geçen oda orda baya doğal bir rol oynamış ![]() |