Derby Premium - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Derby Premium (/showthread.php?tid=7640) |
Cvp: Derby Premium - PisPorsuk - 21/10/2016 (21/10/2016, Saat: 18:16)DERBY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar , Sayın Azmusebat Çelik San.Tic.A.Ş Yetkilisi Öncelikle yapmış olduğunuz bilgilendirme için teşekkürler. Önceliğinizin bizler, Türk tüketicileri olduğunu duymak daha da güzel. Kendi adıma "geltir.com" dan talep eden herkese bedava ürün göndermeniz yerine naçizane daha önce de belirtildiği üzere İMPA Ticaret - Mustafa Beyler vasıtası ile ürünü satın alıp denemek isterim. Saygılar Cvp: Derby Premium - DERBY - 21/10/2016 [quote='PisPorsuk' pid='157384' dateline='1477060840'] Sayın Azmusebat Çelik San.Tic.A.Ş Yetkilisi Öncelikle yapmış olduğunuz bilgilendirme için teşekkürler. Önceliğinizin bizler, Türk tüketicileri olduğunu duymak daha da güzel. Kendi adıma "geltir.com" dan talep eden herkese bedava ürün göndermeniz yerine naçizane daha önce de belirtildiği üzere İMPA Ticaret - Mustafa Beyler vasıtası ile ürünü satın alıp denemek isterim. Saygılar IMPA ticarete önümüzdeki hafta sevkiyat yapılacaktır. Selamlar Cvp: Derby Premium - DERBY - 21/10/2016 [quote='PisPorsuk' pid='157384' dateline='1477060840'] Sayın Azmusebat Çelik San.Tic.A.Ş Yetkilisi Öncelikle yapmış olduğunuz bilgilendirme için teşekkürler. Önceliğinizin bizler, Türk tüketicileri olduğunu duymak daha da güzel. Kendi adıma "geltir.com" dan talep eden herkese bedava ürün göndermeniz yerine naçizane daha önce de belirtildiği üzere İMPA Ticaret - Mustafa Beyler vasıtası ile ürünü satın alıp denemek isterim. Saygılar IMPA ticarete önümüzdeki hafta sevkiyat yapılacaktır. Selamlar Cvp: Derby Premium - OnLyTNT - 22/10/2016 @DERBY, ilginize teşekkür ederim. Biraz içimize su serpilmiş oldu. Numuneler için de ayrıca teşekkür ederiz ama asıl derdimiz parasıyla ürüne ulaşabilmek. Merakla bekliyoruz . Cvp: Derby Premium - Arapaho - 24/11/2016 Bugün ilk defa Derby premium kullandım. 3-4 gündür EJ89 makinede Muhle jilet ile traş oluyordum, ilk izlenimim keskinlik açısından Muhle'den daha iyi. Gayet rahat tahriş, çekiştirme, yolma olmadan 2 perde traşımı oldum. Cvp: Derby Premium - yokon - 24/11/2016 İmpa Ticaret'e sevkiyat yapıdı mı acaba? Cvp: Derby Premium - impaticaret - 24/11/2016 (24/11/2016, Saat: 11:58)yokon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa Ticaret'e sevkiyat yapıdı mı acaba? Yetkili önümüzdeki hafta yazmış, 1 ay önce. Önümüzdeki haftaların hangisi aceba Cvp: Derby Premium - LiuShang - 24/11/2016 Büyük bir firma önce sözüne sadık olacak.ben denemekten vazgeçtim derby premiumu yurt dışındaki müşterilerle mutluluklar dilerim. Cvp: Derby Premium - FurkanErdem - 06/12/2016 Bu jiletin akıbeti ne durumda? Derby Premium - Eskiuyebyr - 06/12/2016 Satışa çıkmış. Fotoğraf Adana 'dan bir arkadaştan. |