Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 22/07/2015
Sıhhatler olsun @naayi komşum. İncelemelerini bekliyoruz sizden. Hem iyi hem de kötü bulduğunuz ürünlerin.
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 22/07/2015
(22/07/2015, Saat: 20:41)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: US'den 4 marka sabun almistim kendime, Barrister & Mann ile beraber Strop Shoppe harika ürünler cikti. Stirling ve Mystic Water is tam hayal kirikligi yaratti.
Biraz abarti gibi olacak ama Strop inanilmaz güzellikte köpük yapiyor..
Strop Shoppe Russian Tea / Shavemac 2B Silvertip @Delidumrul / R41 / Schick Platinum
Sihhatler olsun Komsum----Ekipman saglam duruyor
Cvp: Günün Tıraşı - wesleyphx - 23/07/2015
Arko tıraş sabunu
Permatik
Lider fırça
Ali bıyıklı şap
Permatik i 7. Kez kullandım biraz yolunma hissi verdi.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 23/07/2015
İstanbul Tatiline başlangıç tıraşı
Krem : Proraso yeşil
Fırça : Isana Man Pure Badge Fırça
Tıraş Aleti : Feather Popular (Pek yakında değişecek)
Jilet : Polsilver ( Gillette 7Oclock Sharp Edge, Personna Platinumdan sonra yüzüme uyum sağlayan üçüncü jilet diyebilirim)
Tıraş Sonrası : Şap + Rebul Yeşil Çay Kolonyası sonrasında Nivea Soft Krem
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 23/07/2015
(22/07/2015, Saat: 09:49)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni sevgilim Badger Whiskerer ile aşk yaşamaya devam ediyorum.
Proraso White Preshave
Palmolive Tıraş Sabunu
Shavemac Custom "Badger Whiskerer" Fırça
Edwin Jagger DE89 Tıraş Aleti
Timor Jilet
Oldspice Original Tıraş Sonrası Losyonu
Sıhhatler olsun komşum, tıraş sabunu harici alışılagelmiş '' Shave Enthusiast '' derecesinde bir tıraş olmuş Hatırladığım kadarıyla kreminden memnun değildin, bunun performansı nasıl, youtubeda öven adam çok ama Bu arada fırça ateş ediyor
Günün Tıraşı - ynspektas - 23/07/2015
Niva sentetik
İdeal Adjustable #1
Feather (4)
Wilkinson stick
Rebul ice
3 günlük sakal tahrişsiz tiras.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 23/07/2015
(23/07/2015, Saat: 01:53)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, tıraş sabunu harici alışılagelmiş '' Shave Enthusiast '' derecesinde bir tıraş olmuş Hatırladığım kadarıyla kreminden memnun değildin, bunun performansı nasıl, youtubeda öven adam çok ama Bu arada fırça ateş ediyor
Teşekkür ederim komşum. Fırça muhteşem gerçekten de. Ben çok sevdim. Palmolive Stick de çok iyi bir performansa sahip. Tavsiye ederim.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 23/07/2015
Bugün de duş sırasında yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkayıp arındırdıktan sonra, Nuage tıraş yağı ile sakallara güzel bir masaj yaptım, bir güzel yumuşatıp nemlendirdi, içindeki mentol sayesinde ilk perde boyunca alttan bir ferahlık duyumsamak güzel bir his. İkinci kullanımda da yağ köpüğe, fırçaya ve usturaya bulaşmadı.
Selamlar.
- Nuage tıraş yağı
- D.R. Harris Eucalyptus tıraş kremi
- HMW fırça
- Filarmonica 13 DT 13/16
- 4711 tıraş kolonyası
- Kiehl's balm
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 23/07/2015
naayi; ben de şu ana kadar 2 Strop Shoppe sabunu denedim, ikisi de yüzümde yanma yaptı. Aynı şekilde Stirling de yanma yapmıştı. Stirling'e üzülmüyorum da performansları çok iyi olduğu için Strop Shoppe'ları kullanamadığıma üzülüyorum. Belki yeni batch ler dokunmaz der, bir tane daha denerim ilerde.
Artisan sabunlar herhangi bir onay ve test sürecinden geçmediği için bu tür alerjik reaksiyonlar sık görülüyor. Bizi deneme tahtasına çevirdikleri için kızmıyor değilim...
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 23/07/2015
Shovelhead
Gem ptfe(4)
Fs pur-tech
Tabac
Aqua velva
|