Günün Tıraşı - Straht - 25/07/2015
Geneva Cutlery rüzgarı esmeye devam ediyor!! Gene Geneva Cutlery gene harika bir tıraş hem de boyun bölgemde ATG yapmama rağmen. Burdan Chinaski komşuma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Düğün öncesi arkadaşın evinde hızlı bir tıraş oldu. Normalde hiç ATG yapmamama rağmen kızarıklık riskini göze alıp son perdeyi ATG yaptım. Ne bir takılma ne bir çekme çatır çatır sesler eşliğinde bitirdim tıraşımı. Seyehat çantama AS ve şap almayı unutmuşum arkadaşın evinde kolonya aranırken gözüme yıllardır köşede bekleyen boynu bükük Viski şişesi ilişti. Arkadaştan da onayı alınca AS niyetine viski denedim
İsli meşe fıçıda beklemiş isli/ballı bourbon viski önce bir yaktı fakat devamında hızlıca dinginlik getirdi yüzüme. O ballı/isli koku da ekstrası oldu
La Toja sabunu alıp 1-2 defa kullanmıştım. Bu sefer çok hoşuma gitti. Pannacrema veya başka kaliteli sabunların kokusunu ve doğallığını beklemediğiniz sürece köpüğü, nemlendirmesi, koruyuculuğu kısaca performansı bence ortalama üstü. Üzerine bir de neredeyse fırça bile değmeden yaşadığınız köpük patlaması da cabası. Fırça yokken sadece elinizle ovuşturarak bile 1 perde köpük çıkarabiliyorsunuz.
* Semogue 1305
* La Toja Çubuk
* Geneva Cutlery "The Antler" Razor
* Maker's Make Bourbon Viski
Bu tıraştan sonra ucuz viski alıp gliserin ekleyebilirim hem kokusu hazır hem litresi 70-120 lira ile fiyat/performansı zirve.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 25/07/2015
@Straht sıhhatler olsun, gene roman tadında bir günün tıraşı olmuş
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 20:18)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Straht sıhhatler olsun, gene roman tadında bir günün tıraşı olmuş Abi bu aralar sık tıraş olamıyorum öyle olunca da olmuşken yazasım geliyor Romanlarım tutmuyorsa yazmıyım Sana da sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 25/07/2015
@Straht Tutuyor tutuyor aynen devam.
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 20:56)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi bu aralar sık tıraş olamıyorum öyle olunca da olmuşken yazasım geliyor Romanlarım tutmuyorsa yazmıyım Sana da sıhhatler olsun.
Kaptan sihhatler olsun..bence gelecekte artık torunlarımız mı desem çocuklarımızmı bilmem ''geleneksel traşın sanal arenada tanıtımı ve yaygınlaştırılması''konulu bir tez çalışması tarzında birşeyler yapacak olurlarsa(ki bizim next gen. kesin yapar öyle şeyler) senin paylaşımlara extra Antoloji bölümü açıp epeyce geniş bir yer ayırılar tahminim...aynen devam, takipteyiz
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 21:08)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaptan sihhatler olsun..bence gelecekte artık torunlarımız mı desem çocuklarımızmı bilmem ''geleneksel traşın sanal arenada tanıtımı ve yaygınlaştırılması''konulu bir tez çalışması tarzında birşeyler yapacak olurlarsa(ki bizim next gen. kesin yapar öyle şeyler) senin paylaşımlara extra Antoloji bölümü açıp epeyce geniş bir yer ayırılar tahminim...aynen devam, takipteyiz Aaa çok teşekkürler komşum onore ediyorsunuz. İçimden geldiği şekilde yazmaya çalışıyorum abartı ve eksiltme olmadan. Hem belki bir iki yeni usturacı katarız saflarımıza
Günün Tıraşı - Aleksey - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 21:21)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aaa çok teşekkürler komşum onore ediyorsunuz. İçimden geldiği şekilde yazmaya çalışıyorum abartı ve eksiltme olmadan. Hem belki bir iki yeni usturacı katarız saflarımıza
Geltir ustura lobisi bu ara cok iyi calisiyor.
RE: Günün Tıraşı - Straht - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 21:47)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geltir ustura lobisi bu ara cok iyi calisiyor. Lobicilik faaliyetlerimiz son sürat devam ediyor, önce pararel kartuşcuları yıkacağız
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 21:49)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lobicilik faaliyetlerimiz son sürat devam ediyor, önce pararel kartuşcuları yıkacağız
Komşum kolay kolay yıkılmayız biz
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 22:12)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum kolay kolay yıkılmayız biz Komşum siz r41 e terfi etmemiş miydiniz
Gelin ustura tarafina hatta, tıraşın hası burda
|