Cvp: Günün Tıraşı - yigitemre - 25/07/2015
(25/07/2015, Saat: 22:12)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum kolay kolay yıkılmayız biz
Üstadım yıkılmak değilde şöyle diyelim, jilet Fender Jazz Bass ise çelik ustura Ken Smith/Fodera'dır. Sonuçta olay çalabilmekte ama.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 26/07/2015
@sevgili chinaski komşum,zaten amacım ortalığı karıştırmak Şimdi usturaya geçerim her gün tıraş olması vs zor olur. Ben en iyisi R 41,34C,R 89 ve kartuş döngüsünden vazgeçmeyeyim.
@sevgili yiğitemre üstadım, ne müzisyenler gördüm, cort marka gitarlarla harikalar yaratan,önemli olan alet değil ruh ve amaçtır.
Cvp: Günün Tıraşı - yigitemre - 26/07/2015
(26/07/2015, Saat: 01:10)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @sevgili chinaski komşum,zaten amacım ortalığı karıştırmak Şimdi usturaya geçerim her gün tıraş olması vs zor olur. Ben en iyisi R 41,34C,R 89 ve kartuş döngüsünden vazgeçmeyeyim.
@sevgili yiğitemre üstadım, ne müzisyenler gördüm, cort marka gitarlarla harikalar yaratan,önemli olan alet değil ruh ve amaçtır.
Üstadım babamı kandırsam Cort değil Epi Viola bile almaya razıyımda piano öğren öyle alayım diyor
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 26/07/2015
kartusa ve kartusculara laf yok haftaya gidecegim seyahatte cok büyük ihtimalle uzun bir aradan sonra kartusumu yanima alacagim. DE jilet tutucu ve 1-2 adet jilet ile ucaga binmeye calisacagim, bakalim basarabilecek miyim
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 26/07/2015
Kartuş demişken. Benim (günün) seyahat tıraşı:
- Lush Ocean Salt Scrub
- Lush Dirty Tıraş Kremi
- Gillette Fusion
Farkındayım benim normal tıraşlara göre biraz sade kaldı ama seyahatlerde fırçasız ürünleri tercih ediyorum. Lush Dirty tıraş kremi tıraş sonrası ürüne de gerek bırakmıyor.
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 26/07/2015
Tam 1 haftadir yaklasik her gun standart tiras.
De89 barley
Gillette Rubie Platinum Plus
Arko sabun (bazen derby classic ve ya arko ice mint kremlerle karistiriyorum)
Semogue 830
Sap (kan revan icinde kalinca)
Nicos splash
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 26/07/2015
Kartuş kullanan arkadaslara saygimiz sonsuz ama onlarla atismadiktan sonra keyfi yok bu işin
Cvp: Günün Tıraşı - Zonachy - 26/07/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 26/07/2015
Pazar günleri ayrı keyifli!
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 26/07/2015
R41
Bolzano
GFT Lime
LS 26 mm finest
Zaza şap
Rebul Lime temelli modifiye tıraş sonrası kolonya
Arko sensitive balm
Köpüğü yaparken Kaptan' ın verdiği ipucunu kullanarak, mentollü su kullandım. Güzel etkisi oldu tıraşa. Tıraş sonrasında da Rebul Lime içerisine mentol, gliserin, cadı fındığı eklenmiş kolonyayı kullandım. Mentolü biraz fazla kaçırmışım ama harika oldu. Aynısını "Ice" olan ürünle de yapacağım en kısa zamanda.
|