Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 27/07/2015
(27/07/2015, Saat: 16:03)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski
Komşum benim aftershave'in içindeki doğal partiküller birikip şişede iz yapmış, onu bir sallasaydın Sıhhatler olsun.
Kaptan dolapta beklerken öyle toplanma oluyor kullanmadan önce çalkalıyorum zaten.
Bu arada Bay Rum sevmeyen ben bile sevmeye başladım Bay rum kokusunu
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 27/07/2015
(27/07/2015, Saat: 16:39)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaptan dolapta beklerken öyle toplanma oluyor kullanmadan önce çalkalıyorum zaten.
Bu arada Bay Rum sevmeyen ben bile sevmeye başladım Bay rum kokusunu Bay rum malzemesi çok istediğin kadar yaparız komşum sıkıntı yok. Straht özel isteme yeter o baya baya limited edition sadece o şişe kadar var.
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 27/07/2015
Shavemac Americana Firca
Penhaligon´s Blenheim Bouquet Sabun
Darwin Alet
Triton Jilet
Truefitt & Hill 1805 After Shave
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 27/07/2015
En sonunda aldığım Muhle seyahat fırça kutusu ile tamamladığım seyahat setini ilk kez kullanma imkanı buldum.
Günün Tıraşı - onurcakmak - 27/07/2015
Coolcut 4 ile akşam akşam delirmeceler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 27/07/2015
@btoprak sıhhatler olsun, seyahatte misin sen de benim gibi, yoksa sadece seyahat simülasyonu mu oldu?
@onurcakmak takım harika görünüyor, sıhhatler olsun Bu arada @Delidumrul üstadın elinden çıkan fırçayı mı görüyorum orda?
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 27/07/2015
@naayi üstad, Karadeniz turundayım. Dün başladı bu ilk tıraş gününün fotoğrafı. Sizin de seyahat tıraşı fotoğrafınızı bekleriz üstadım.
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 27/07/2015
Aha bizim Two Face! Sıhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - onurcakmak - 27/07/2015
(27/07/2015, Saat: 23:30)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurcakmak takım harika görünüyor, sıhhatler olsun Bu arada @Delidumrul üstadın elinden çıkan fırçayı mı görüyorum orda?
Teşekkür ederim @naayi üstad. Fırça @Delidumrul üstadın, ondan satın aldım yakın zamanda. İlk ıslak tıraşa başladığımdan beridir Pure Badger kullanıyordum, sayesinde epey bi seviye atladık.
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 27/07/2015
@btoprak yarına paylaşırım ben de
|