RE: Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 27/07/2015
(27/07/2015, Saat: 09:12)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paladin ve bir sürpriz Ken yeni bir web sitesi kuruyor, Eylül / Ekim gibi devreye girmesi bekleniyormuş. Yeni siparişleri ordan yürütecek anladığım kadar.
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 28/07/2015
(27/07/2015, Saat: 23:47)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ken yeni bir web sitesi kuruyor, Eylül / Ekim gibi devreye girmesi bekleniyormuş. Yeni siparişleri ordan yürütecek anladığım kadar.
Hellhound hocam siparişleri kapatmadan girmiş sıraya, site açılmadan onunki gelir. Sana da alıyor muyuz bir Paladin naayi hocam?
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 28/07/2015
@Aleksey kısmet diyelim
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 28/07/2015
- Nuage Men tıraş yağı
- Tabac çubuk sabun
- EJ stf v2 xl fırça
- Punktal 100
- CHH Tobacco AS
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 28/07/2015
Ej89-fs silvertip- palmolive- rapira- pitralon
Uzun suredir kullanmadigim ej89 raporayla 3 perdede inanilmaz damat tirasini sifir tahrisle verdi
Daha sik kullanmaliyim sanirim
Herkese iyi tiraslar
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 28/07/2015
Massdrop'tan aldığım Standard Razors tıraş aleti hatalı üretim gelmişti. Massdrop'a durumu bildirdim ve bana hemen yeni bir tane gönderdiler. Dün ilk defa yenisiyle tıraş oldum. Sonuç harika.
Truefitt & Hill Cleansing Scrub
Simpsons Citrus Burst Tıraş Kremi
Shavemac Custom "Badger Whiskerer" Fırça
Standard Razors Tıraş Aleti
Rapira Jilet
Speick Tıraş Sonrası Losyonu
Günün Tıraşı - Aleksey - 28/07/2015
Günün Tıraşı - naayi - 28/07/2015
Uzun zamandan sonra Gillette Fusion Power iş başında..
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 28/07/2015
Proraso beyaz tıraş öncesi
Gillette SS
Gillette Nacet (3)
Proraso beyaz sabun
Tipsoft custom 26 mm silvertip premium
Zaza şap
Rebul Lime (modifiyeli)
Proraso beyaz krem balm olarak
Nacet ne muhteşem bir bıçak arkadaş. Bu sefer bir kez daha elle kayışlama denemesi yaptım. Bu sefer düzgün yapmış olmalıyım ki üçüncü tıraşına rağmen bıçak aktı gitti. Dördü, beşi rahat çıkarırdı ama attım . Elimde tek paket var, sanırım son bir tane kaldı. Stoklamam lazım bu bıçaktan. Buna en yakın bıçak Polsilver, bunları yine elle kayışlayıp üç tıraş çıkartabilir miyim bir deneyeceğim.
Üç perde ve biraz cilalama ile sinek kaydı; acı yok, tahriş yok, kesik yok. Üstüne dondurucu Rebul Lime, çok güzel tıraş oldu çok .
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 28/07/2015
Sıhhatler olsun @naayi üstad. Seyahatte kartuş demişsiniz ama sabun fırça balsam tam takım geleneksel olmuşsunuz. Bu arada Rooney de gorevini yerine getirmiş, yerini bulmuş .
|