Günün Tıraşı - ynspektas - 01/08/2015
Fs 26mm Finest
Ej de89
Astra yeşil (5)
Cella
Zaza şap
Rosensa gül suyu
Aksam tirasi ..
Cvp: Günün Tıraşı - li_jun - 02/08/2015
(01/08/2015, Saat: 19:39)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Li_jun abi olmaz ki... Olan var olmayan var böyle de göze sokulmaz ki bu fırça .
Sıhhatler olsun bu arada .
Teşekkür ederim sağol.
Estağfurullah, zenaat yüz akımız olsun, seyreyleyenleri mest etsin istedim btoprak kardeşim.
Unutmadan.... Olmayanlar için bol bol var, sıkıntı yok.
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 02/08/2015
(02/08/2015, Saat: 01:34)li_jun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim sağol.
Estağfurullah, zenaat yüz akımız olsun, seyreyleyenleri mest etsin istedim btoprak kardeşim.
Unutmadan.... Olmayanlar için bol bol var, sıkıntı yok.
.
Sıhhatler olsun li_jun abi tekrar . Cidden çok guzel bir fırça.
Cvp: Günün Tıraşı - li_jun - 02/08/2015
(02/08/2015, Saat: 01:37)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .
Sıhhatler olsun li_jun abi tekrar . Cidden çok guzel bir fırça.
Çok teşekkür ederim sağol.
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 02/08/2015
FB vs GS gibi birsey oldu bu tiras
TGN 22mm Super Finest'i ilk defa denedim, ilk izlenimim oldukca zayif bir omurga ama güzel bir hissiyat.
Jilet olarak ise Schick Plus Platinum kullandim, daha önce denedigim diger Schick gibi cok basarili. En cok kullandigim jilet olan Feather'a göre en büyük farki kestigini hissetmiyorsun fazlaca, yani konfor diye tabir ettigimiz parametre cok üst seviyede. Bu özelliklere sahip baska bir jilete henüz denk gelmedim, Gillette'in 7oc serisinden (siyah ve mavi) ümitliyim.
Schick'in artik bu jiletleri üretmemesi yazik olmus gercekten..
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 02/08/2015
EJ tıraş öncesi
R41
Lord Platinum
TGN 22 mm pure
Nivea Mild
Maggard şap
Mans Dynamic (mentollü, oh oh )
Nive Coolkick
Nivea ürünlerinin birer sıkımlık canları kaldı sanırım, bitmek üzereler. Yine üç perde, kral gibi tıraş oldu. Üç perdeden aşağı inmez oldum, alet fark etmiyor. Gayet güzel.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 02/08/2015
Sıhhatler olsun @OnLyTNT, sizin tavsiyenizdi sanırım,r 41 i birde mavi astra ile deneyin diyen. Sipariş verdim merakla bekliyorum..
Günün Tıraşı - Aleksey - 02/08/2015
Fatip Grande Gold
Bolzano (1)
Plisson
Haslinger Meeresalgen
Taris Lavanta
Bolzano cok sasirtti. Benim icin anlamli bir jilet, ilk basladigim gunlerden kalma. 2 perde tahrissiz tiras, Taris yakmadi bile.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 03/08/2015
@ts9funk, teşekkür ederim. Beğenirsiniz umarım .
@Aleksey, sıhhatler olsun. Saldırgan aletlerle kullanılabilecek başka bir bıçak Bolzano, lakin fiyatı ve bulunabilirliği iyi değil.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 03/08/2015
|