Günün Tıraşı - adamentium - 04/08/2015
Nivea Shaving
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 04/08/2015
- Speick sabun
- EJ stf v2 xl fırça
- BONSA 6/8 ustura
- Speick AS balsam
- Skin Bracer losyon
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 04/08/2015
444 balm'ı avucumda biraz cadıtırnağı özüyle karıştırınca harika bir tıraş sonrası ürünü oldu. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 04/08/2015
ev yapımı tıraş öncesi yağı
palmolive sabun
fs pur-tech
perma sharp(2)-eski üretim
r41 kafa+ej89 sap
pitralon klasik
bu haftayı r41 ile günlük tıraş olunur mu kararımı kesinleştirmeye adadığım için tüm hafta r41'i kullanmayı planlıyorum. 2. günde perma sharp çift kağıtlı ile 2 perdede hiç rötuşluk bölge kalmadan işi bitirdi ( aslında dün 3 günlük sakalı aynı ekipman ile yine 2 perdede o kadar sorunsuz almıştı ki bugün tek perde artı rötuş bile yeterli olabilecekmiş neredeyse). sonuç olarak ne bir tahriş ne bir sızı olmadan çok rahat ve yumuşacık bir surat. günlük tıraşı az perdede en yakın yapayım arayışında olanlar için kesinlikle en ideal alet r41 diyorum..
Cvp: Günün Tıraşı - Cakcaka - 04/08/2015
Proraso pre
Maca root (body shop)
Ej best badger
Fatip grande, personna
Soğuk su
Proraso pre
Speick aftershave losyon
Nefisti. 2-3 günlük sakal vardı. Fatiple ikinci tıraşım yine beğendim yine beğendim. Personna'yı da çok beğendim. Acelem olduğu için gerdirerek tek perde yaptım sinek kaydı kısımlar bile vardı.(biraz dengesiz bir tıraş oldu). Losyondaki yangı çok fazlaydı ama.
Günün Tıraşı - Turhan84 - 04/08/2015
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 04/08/2015
Savile Row Shave The Man LE Firca
CRSW - Puro Fresco Sabun
Vintage Wardonia Declic Alet
Triton Jilet
Extro - Antica Aqua di Colonia Taormina
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 04/08/2015
Fatip Grande Gold
Bolzano (3)
Tipsoft Custom
Haslinger Meeresalgen
L'occitane Verdon
Tek perde ATG, mis gibi sinekkaydı. Ama bolzano bitti gitti yani 3. tıraş zorlama.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - hknz - 04/08/2015
(04/08/2015, Saat: 22:02)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatip Grande Gold
Bolzano (3)
Tipsoft Custom
Haslinger Meeresalgen
L'occitane Verdon
Tek perde ATG, mis gibi sinekkaydı. Ama bolzano bitti gitti yani 3. tıraş zorlama.
(04/08/2015, Saat: 10:24)Kerkenez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ev yapımı tıraş öncesi yağı
palmolive sabun
fs pur-tech
perma sharp(2)-eski üretim
r41 kafa+ej89 sap
pitralon klasik
bu haftayı r41 ile günlük tıraş olunur mu kararımı kesinleştirmeye adadığım için tüm hafta r41'i kullanmayı planlıyorum. 2. günde perma sharp çift kağıtlı ile 2 perdede hiç rötuşluk bölge kalmadan işi bitirdi ( aslında dün 3 günlük sakalı aynı ekipman ile yine 2 perdede o kadar sorunsuz almıştı ki bugün tek perde artı rötuş bile yeterli olabilecekmiş neredeyse). sonuç olarak ne bir tahriş ne bir sızı olmadan çok rahat ve yumuşacık bir surat. günlük tıraşı az perdede en yakın yapayım arayışında olanlar için kesinlikle en ideal alet r41 diyorum.. Klişe olacak ama R41 mi Fatip mi?
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 04/08/2015
(04/08/2015, Saat: 23:02)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klişe olacak ama R41 mi Fatip mi?
İkisi de farklı karakterde olduğu için karşılaştırılmalarını pek doğru bulmuyorum. Tercih meselesi diyelim. Tek ortak noktaları agresif olmaları. Hissiyatları farklı.
|