Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 13/08/2015
- Vitos Extra Super sabun
- Whippeddog sentetik
- Filarmonica 13 DT
- Kiehl's balm
- Straht Bay Rum
Vitos sabunla ilk tıraşı oldum bugün. Yumuşak İtalyan sabunlarından, badem kokusu çok hoşuma gitti Cella sabundan daha çok sevdim kokusunu. İlk tıraştaki izlenimlerim gayet olumlu oldu. neoromancer komşuma teşekkür ederim.
Günün Tıraşı - Turhan84 - 13/08/2015
Chinaski komşum sıhhatler olsun. Senin su ustura koleksiyonuna hayranım bi toplu resimi cekip bizimle paylaşır mısın?
Sent from my iPhone using Tapatalk
(13/08/2015, Saat: 10:00)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Chinaski komşum sıhhatler olsun. Senin su ustura koleksiyonuna hayranım bi toplu resimi cekip bizimle paylaşır mısın?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok teşekkürler komşum, haftasonu hepsini elden geçirecektim zaten o arada fotoğraf da çekerim elbet
Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 13/08/2015
(13/08/2015, Saat: 09:53)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Vitos Extra Super sabun
- Whippeddog sentetik
- Filarmonica 13 DT
- Kiehl's balm
- Straht Bay Rum
Vitos sabunla ilk tıraşı oldum bugün. Yumuşak İtalyan sabunlarından, badem kokusu çok hoşuma gitti Cella sabundan daha çok sevdim kokusunu. İlk tıraştaki izlenimlerim gayet olumlu oldu. neoromancer komşuma teşekkür ederim.
Rica ederim komşum ..forumdaşlara defalarca katkısı, faydası olmuş ve olacak olanlara bir şekilde ufak tefek jestlerle motivasyon sağlayabiliyorsak ne mutlu bize..Vitos paketi ilk açtığımda dokusu ve görüntüsüyle bende ''Bademli Kaşar peyniri'' hissiyatı oluşturmuş ve acaba bir tadına baksammı şeklinde düşündürtmüştü...traş sabunu duygusunu yakalamak için kullanmak gerek sanırm,daha deneyemedim..ve 1 aya kadarda deneyemiyeceğim malum izin sebebiyle...sizden bir inceleme yazısı iyi olurdu....bu arada Sıhhatler olsun
(13/08/2015, Saat: 12:10)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim komşum ..forumdaşlara defalarca katkısı, faydası olmuş ve olacak olanlara bir şekilde ufak tefek jestlerle motivasyon sağlayabiliyorsak ne mutlu bize..Vitos paketi ilk açtığımda dokusu ve görüntüsüyle bende ''Bademli Kaşar peyniri'' hissiyatı oluşturmuş ve acaba bir tadına baksammı şeklinde düşündürtmüştü...traş sabunu duygusunu yakalamak için kullanmak gerek sanırm,daha deneyemedim..ve 1 aya kadarda deneyemiyeceğim malum izin sebebiyle...sizden bir inceleme yazısı iyi olurdu....bu arada Sıhhatler olsun
Tekrar teşekkürler komşum, biraz kullandıktan sonra bir inceleme yapabilirim sanırım. Dediğiniz gibi sanki peynir kıvamında bir sabun koku olarak kuru ve güzel bir badem kokusu var. Cella gibi baskın değil de alttan alttan yayılan hoş bir kokusu var.
Günün Tıraşı - ynspektas - 13/08/2015
Fs 26mm Finest
Ej de89
Permasharp ( 1 )
Proraso yeşil
Zaza şap
Skin bracer
Günün Tıraşı - Aleksey - 13/08/2015
ve Stirling MITA.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 14/08/2015
Günün Tıraşı - adamentium - 14/08/2015
Günün Tıraşı - ynspektas - 14/08/2015