Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 17/08/2015
- L'occitane Cade sabun
- Plisson sentetik fırça
- F. Herder 77 Inox
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 17/08/2015
Günün Tıraşı - ynspektas - 17/08/2015
Fs 26mm Finest
Ej de89
Permasharp ( 3 )
Hasslinger Schafmilch
Zaza şap
Pinaud clubman
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 17/08/2015
Gillette Adgustable Slim
Muhle jilet
Semegue 1305
Truefitt & Hill krem
Aqua Velva losyon
Bepanthol losyon
Sanırım R 41 dışındaki jilet tutucuları artık tat vermiyor. R 41 hepsini sattıracak gibi,Cumartesi olduğum mükemmel tıraştan sonra mild bir alet olmasına rağmen tıraş tahrişli geçti,yer yer kanamalar oldu. Muhle jilet mild bir alet ile pek beğenimi kazanmadı,ayarlı aletler bana göre değil.. Dün Paulun videosunu izleyip gaza geldikten sonra akşam tıraşı oldum ama keşke olmasaydım. Gaza gelmek kötü bir şey
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 17/08/2015
(17/08/2015, Saat: 09:53)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun komşum.Jilet tutucunuzun modelini öğrenebilir miyim?Çok güzel bir görüntüsü var.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 17/08/2015
(16/08/2015, Saat: 20:41)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin sıhhatler olsun komşum fotoğraf çok hoş olmuş
Teşekkür ederim komşum. Bayağıdır fotoğraf çekmiyordum. Fotoğraf makinesini ele alınca biraz da böyle çalışayım dedim.
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 17/08/2015
Delidumrul hocam, nasıl beğendin mi Stirling'i? Ben de 3017 tadında MITA kullanıyorum bir süredir.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 17/08/2015
(17/08/2015, Saat: 11:30)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum.Jilet tutucunuzun modelini öğrenebilir miyim?Çok güzel bir görüntüsü var.
Teşekkür ederim üstadım, jilet tutucu ATT'in slant modelidir.
(17/08/2015, Saat: 12:41)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delidumrul hocam, nasıl beğendin mi Stirling'i? Ben de 3017 tadında MITA kullanıyorum bir süredir.
@Aleksey stirling sabunlarından 3 çeşidini kullandım en beğenmediğim bu oldu. çok cılız bir köpüğü var fazlaca yüklememe rağmen köpük oluşmuyor.tek iyi yanı kayganlığı.
İçlerinden en beğendiğim ise bayrum oldu, yanlış hatırlamıyorsam elimde birde clubman yada black cherry var ama henüz denemedim.
Günün Tıraşı - Aleksey - 17/08/2015
(17/08/2015, Saat: 13:34)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey stirling sabunlarından 3 çeşidini kullandım en beğenmediğim bu oldu. çok cılız bir köpüğü var fazlaca yüklememe rağmen köpük oluşmuyor.tek iyi yanı kayganlığı.
İçlerinden en beğendiğim ise bayrum oldu, yanlış hatırlamıyorsam elimde birde clubman yada black cherry var ama henüz denemedim.
Demek ki cesidi farkediyor performans bakimindan. Ustura ile bile memnunum ki ustura ile tiras olurken sabun secerim. Benim de sirada bekleyen Glastonbury, Tuscany, Executive Man ve Sharp Dressed Man var, bakalim onlari kullandikca fikrim degisecek mi?
Günün Tıraşı - Aleksey - 17/08/2015
(17/08/2015, Saat: 13:34)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey stirling sabunlarından 3 çeşidini kullandım en beğenmediğim bu oldu. çok cılız bir köpüğü var fazlaca yüklememe rağmen köpük oluşmuyor.tek iyi yanı kayganlığı.
Demek ki cesidi farkediyor performans bakimindan. Ustura ile bile memnunum ki ustura ile tiras olurken sabun secerim. Benim de sirada bekleyen Glastonbury, Tuscany, Executive Man ve Sharp Dressed Man var, bakalim onlari kullandikca fikrim degisecek mi?
|