Günün Tıraşı - mancho - 08/01/2013
Son zamanların en keyifsiz tıraşıydı.
FS Silvertip fırça ve L'occitane krem kullandım.
Önce Beş Bıçaklı ile başladım hoşuma gitmedi, sonra Sarı Gillette 7 O'Clock ve WS DE makineye geçtim o hiç hoşuma gitmedi ve zorla 5 bıçaklı ile bitirdim.
Günün Tıraşı - ihtilaf - 08/01/2013
Sakal bırakma zamanı gelmiş
(08/01/2013, Saat: 22:45)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanların en keyifsiz tıraşıydı.
Önce Beş Bıçaklı ile başladım hoşuma gitmedi, sonra Sarı Gillette 7 O'Clock ve WS DE makineye geçtim o hiç hoşuma gitmedi ve zorla 5 bıçaklı ile bitirdim.
Günün Tıraşı - mancho - 08/01/2013
Güzelmiş bu. Pişmaniye sakal
(08/01/2013, Saat: 22:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sakal bırakma zamanı gelmiş
(08/01/2013, Saat: 22:45)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanların en keyifsiz tıraşıydı.
Günün Tıraşı - ihtilaf - 08/01/2013
Teknik zayıf
DE ye kronik dargınlık
5 bıçak da kurtarmıyor
Tıraşlar da keyifsiz
Sakalın zamanı gelmiş
(08/01/2013, Saat: 22:56)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzelmiş bu. Pişmaniye sakal
(08/01/2013, Saat: 22:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sakal bırakma zamanı gelmiş
Günün Tıraşı - mancho - 09/01/2013
(08/01/2013, Saat: 23:04)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teknik zayıf
DE ye kronik dargınlık
5 bıçak da kurtarmıyor
Tıraşlar da keyifsiz
Sakalın zamanı gelmiş
Umudumuz 6 bıçaklı
Günün Tıraşı - bossyje - 09/01/2013
3-4 günlük sakal,soğuk hava,sıcak ev,güzel hazırlık......tek perde.....iş tamam.....
baktım gördüm chubby nin gözü yaşlı, ama bol köpüklü "bu kadarmıydı? bu köpükler ne olucak ??" diyor.Ama diğer yandan içine feather jilet doldurulmuş,hormonlu progress keyifli "ben bir kere yaptımmı tam yaparım "diyor.
2.perde ,sakal yok,jilet kayıyor kayıyor,önünde bir şey yok.süper sonuç.Bu makine kendini ustura zannediyor galiba,fazla agresifleşmiş.Halbuki ayarı 2 de.
proraso pre shave(aftershave niyetine).Hepsi tavsiye olur.
Günün Tıraşı - blaster - 09/01/2013
EJ DE89
Bolzano(4)
Omega Premium 40
Speick Tıraş Kremi
Şap
Proraso Losyon
Günün Tıraşı - error... - 10/01/2013
tuckmar solingen 5/8
tabac
jaguar fırça
gilette balsam
loreal paris nemlendirici krem
Günün Tıraşı - AsiT_59 - 11/01/2013
sedef ustura
derby jilet
arko sabun
ali bıyıklı şap
arko cool kolonya
ilk ustura tıraşımı DE makinede bir kez kullanılmış derby jilet ile denedim. 2 perde tıraş oldum ve sonuç kesiksiz ama tahrişli oldu öyle ki şapı sürerken bile DE makinede olmadığından çok çok fazla yanma oldu birde sanki jilette çekme hissi vardı. Usturayla favori ve bıyık düzeltmek çok düzgün oluyomuş onuda anlamış oldum. Baştan yavaş olurum 1 saat sürer diye düşünmüştüm ama 10 dakikada 2 perde tıraş oldum bakalım inş ileride tahrişsiz usturalı tıraşlar olurum
Herkese bol köpüklü tıraşlar
Saygılarımla ..
Günün Tıraşı - taskind - 14/01/2013
Yine bir pazartesi sabahı, sakalım en son cumartesi günü gördüğü çelik usturadan sonra bayağı dinlenmiş gibi görünüyor. Dışarıdaki hava 4 derece. Uzaylıların dünyamızı istilasının 5. iş günü ( yok artık....)
Geçen hafta elime ulaşan, ancak çelik usturanın keyfinden vazgeçemediğim için deneme yapamadığım merkur 37 C slant ımı bugün deneme kararı verdim.
fırça olarak best badger bir fırçamı kullandım, jilet olarak favorim personna blue lab (sıfır açıldı) seçtim. Sabun olarak TOBS avokadoyu kase içinde köpürttüm ve traşa başladım.
Bir süredir çelik ustura ile traş olduğum için bir ara yanaklarımı yukarıya çektiğimi farkettim , problem yok deyip devam ettim. Tıraşı gerçekten sıkıntısız ve jilet kendi kendine aktı diyebilirim. İki günlük sert sakalımı gayet rahat kesti. Çok memnun bir şekilde yüzümü yıkadığımda birde baktım ki yanağımdaki bir sivilceyi bana hissettirmeden kesmiş ve kanatmış, ancak yüzümü şapladığımda hiç bir yanma hissetmedim. Merkür 37 c slanttan memnun kaldım. Bilgilerinize
|