Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 31/08/2015
(31/08/2015, Saat: 08:10)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talya sac bakim yagi (preshave oil)
Arko Cool Krem
Vulfix Super Badger
Ali Biyikli Ustura
Perma Sharp
Pinaud Clubman
Bir iki damla yagi islak yuzu iyice ovalayip yedirdim. Sonra kasede hazirladigim usturaya uygun hafif sulu kopugu surmeden once yuzu soguk suyla islattim. Ve ustura zaten permasharp ile teregayi gibi kayar durumda BBS tiras verdi.
Soguk tiras olan kuru cilt sahipleri icin preshave oil ideal bir uygulama. Ozellikle tiras ve tiras sonrasinda ciddi katkilari yadsinamaz.
Not: Yag ozel secim olmayip bayanlarin aldigi ancak atil vaziyette duran evdeki kaynaklardan istifade amacli secilmistir. Tiras yagindaki favorim tatli badem yagidir.
Abi sıhhatler olsun. Aslında evdeki böyle yağları arada sırada böyle değerlendirmek lazım. Argan yağından pre-shave olur mu acaba?
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 31/08/2015
Bugünün tıraşı İtalyan temalı oldu. Fatip Grande ile sanırım Rapira dışında jilet kullanınca noktasal kesiklerden kurtulamıyorum.
Proraso Yeşil Çay ve Yulaf Tıraş Öncesi Kremi
Proraso Yeşil Çay ve Yulaf Tıraş Sabunu
Proraso Yeşil Çay ve Yulaf Tıraş Sonrası Balm
Omega 11126 Fırça
Fatip Grande Tıraş Aleti
Astra Yeşil Jilet
Yardımcım: Luigi
Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 31/08/2015
(31/08/2015, Saat: 09:24)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi sıhhatler olsun. Aslında evdeki böyle yağları arada sırada böyle değerlendirmek lazım. Argan yağından pre-shave olur mu acaba?
Öncelikle teşekkür ederim.
Aslında "Argan Yağı" cildi besleme, nemlendirme, kırışık giderme, yumuşatma gibi kadınların zaten güzelleşmek üzere kullandığı bir ürün diye biliyorum. Ancak tıraş yağı herdaim kullandığım bir ürün olmadığından çok merak etmedim ve deneme ihtiyacı duymadım.
Kendime ve forumdaki hassas ciltli arkadaşlar için hazırladığım bilimum esansiyel yağdan oluşan kokusunu sandalağacı yağı ile verdiğim " ev yapımı tıraş yağım" var. Ustura kullanacağım zamanlarda aklıma geldikçe kullanırım.
Sonuç olarak: "Argan yağı" gönül rahatlığı ile denenebilir, ancak performans konusunda kat'i bir yorum yapamıyorum
Günün Tıraşı - Turhan84 - 31/08/2015
Proraso Yesil pre shave
Simpson Colonel
Merkür 34c
Perma Sharp Jilet
Arko tras sabunu
Old Spice Aftershave
Herkese iyi haftalar, bebeksi traşlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 31/08/2015
Se ayi baslangic tirasi
Ev yapimi pre shave oil
Tabac
Niva
Mmoc+ptfe(1)
Pitralon classic
4 gunluk sakal bir duz bir carpraz perdeyle buhar oldu sifir tahris sifir yanma
Cvp: Günün Tıraşı - ynspektas - 31/08/2015
Fs 26mm Finest
Ej de89
Astra yeşil ( 1 )
Hasslinger Schafmilch
Zaza şap
Skin bracer
Cvp: Günün Tıraşı - mustafae - 31/08/2015
edwing jagger best badger
arko
merkur 34c
merkur jilet (1)
proraso yeşil after shave
34c yi ilk kez kullandım. de89 a yakın bir tıraşı var ama ben 34c yi daha çok beğendim
Günün Tıraşı - Aleksey - 31/08/2015
Cvp: Günün Tıraşı - corpus36 - 31/08/2015
Rockwell 6S R3
Personna Lab Blue (3)
Simpson Colonel
Cella
Zaza Şap
444 + Clubman Pinaud A.S.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 31/08/2015
Akşam tıraşı
Schick Krona
Voskhod (2)