Cvp: Günün Tıraşı - neoromancer - 12/09/2015
(11/09/2015, Saat: 19:05)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neoromancer, ozlettin baskan her zamanki gibi muhtesem. Chinaski hocamin biledigi ustura eger kullanicida hata yoksa muhtesem tiras verir. Bir cok ornegini deneyimledim sagolsun. Sihhatler olsun.
Saolasın komşum...beğeni düzeyi bakan gözün kalitesiyle ilgili kanımca.....Traş boyunca Jedi master gibi hissettim ,daha ne olsun
@Köse123 EJ Pure her cild ve sakal tipine uygun bir fırça değil ,size uygun olup olmadığını anlamanız için denemeniz gerekecek, ben ilk aldığımdan beri memnunum...
Günün Tıraşı - mirzacem - 12/09/2015
Bugun ku sabah tirasim bu.ilk defa proraso yu pre olarakta denesim ve bence iyi ia cikardi. Progress feather yine iyi ikiliydi. Tiras sonunda ise 444 ve proraso yu biraz karistirip kullandim hem 444 ferahligi hem proraso kalici koku ve nemlendirmesiyle guzel bi hal aldi cildim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - UMUT_ - 12/09/2015
Tüm dostlara sıhhatler olsun , sn mirzacem palmolive sensitive i biraz yorumlarmısınız özellikle nemlendirmesini merak etmekteyim.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 12/09/2015
@Neoromancer sıhhatler olsun abi, Aleksey ve sana güzel cümleleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşların güzel ve keyifli tıraş olduklarını gördükçe çok mutlu oluyorum inanın
Ben de bugün tekrar CIBE kremi denedim, ön hazırlık yapmadan soğuk suyla yüzde köpürtme ve iki perde de mükemmel tıraş. Bu hafta cildi epey yormuş olmama rağmen tahrişsiz tıraş sağlayan bir krem CIBE. Ben beğendim, yakında bir kaç inceleme yazmayı düşünüyorum yeni kremlerle ilgili.
- CIBE Almond tıraş kremi
- Whippeddog 24mm sentetik
- Punktal 100 11/16 ustura
- The Real Shaving balsam
- Pitralon Polar AS losyon
Günün Tıraşı - ynspektas - 12/09/2015
Fs 26mm Finest
Ej de89
Permasharp
Wilkinson stick sabun
Zaza şap
Pinaud clubman aftershave
Günün Tıraşı - Turhan84 - 12/09/2015
*Proraso Preshave Yesil
*TOBS Avokado
*Merkür 34c
*Simpson The Colonel
*PolSilver jilet
*Clubman Pinaud Aftershave
Herkese iyi haftasonlari ve sinek kaydı traşlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 12/09/2015
(12/09/2015, Saat: 15:16)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Proraso Preshave Yesil
*TOBS Avokado
*Merkür 34c
*Simpson The Colonel
*PolSilver jilet
*Clubman Pinaud Aftershave
Herkese iyi haftasonlari ve sinek kaydı traşlar
Hocam ne yaptın sen, malzemeleri soyle bir hayal ettim super kombinasyon olmus. Tıraş degil zevkü-sefa yapmısın. Helal olsun.
Günün Tıraşı - Turhan84 - 12/09/2015
Tesekkurler Komşum. Tıraş olurken gercekten zevk alıyorum.Ruhum dinleniyor desem yalan olmaz
RE: Cvp: Günün Tıraşı - mirzacem - 12/09/2015
(12/09/2015, Saat: 11:53)UMUT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm dostlara sıhhatler olsun , sn mirzacem palmolive sensitive i biraz yorumlarmısınız özellikle nemlendirmesini merak etmekteyim. Harika degil ama yeterli gibi geldi bana. Cok guzel krema kivaminda kopukle fircala ile guzel yedirince iyi is goruyor. Ama daha net yorum icin bir iki kez daha deneyip tekrar yazarim sizin icin. Ama ilk tirasta ortalama diyebilirim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - UMUT_ - 13/09/2015
İlginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sn mirzacem . Alaovera lı olması sanki bende nemlendirme ve bakımının iyi olacağı imajı yaratmıştı.Ürün ile ilgili olarak birkaç kullanımınızdan sonraki tecrübelerinizide merakla beklemekteyim.
Saygılarımla
|