Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 31/08/2016
tesekkurler arkadaslar.
ustad bir tane de uzun sap olsun dedik kullaniriz herhalde bu kadar insan kullaniyorsa
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - izbe - 31/08/2016
Özellikle logonun zıt yüzünde bulunan desen çok güzel. Güle güle kullan @Saltuk hocam
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 31/08/2016
(31/08/2016, Saat: 16:02)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özellikle logonun zıt yüzünde bulunan desen çok güzel. Güle güle kullan @Saltuk hocam
tesekkurler hocam.daha guzel desenler de.vardi ama ya seklini begenmedim ya capi uygun degildi
En Son Ne Aldınız ? - babür - 31/08/2016
(31/08/2016, Saat: 13:55)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ustura harika görünüyor, 6/8 ölçüsünde herhalde güle güle kullanın.
Çok teşekkürler 5/8
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 31/08/2016
Saltuk la beraber siparis vermistik, benim uzun sap takıntım var, o da benim yuzumden yaktı kendini Benim fırca daha varmadı ama bugun baska ulasan var.
O kadar jiletini vs. sini almıstık, makine yoktu elimizde, sonunda girdik artist olayına. Bu arada Mustafa diiye bir dostum Ukraynadan soylemisti bu aleti, simdi whatsapp dan yazmıs, bana bu aleti hediye etti, huzurunuzda da kendisine tesekkur ederim her ne kadar kendi pek fazla girmese de foruma .
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 31/08/2016
(31/08/2016, Saat: 21:24)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saltuk la beraber siparis vermistik, benim uzun sap takıntım var, o da benim yuzumden yaktı kendini Benim fırca daha varmadı ama bugun baska ulasan var.
O kadar jiletini vs. sini almıstık, makine yoktu elimizde, sonunda girdik artist olayına. Bu arada Mustafa diiye bir dostum Ukraynadan soylemisti bu aleti, simdi whatsapp dan yazmıs, bana bu aleti hediye etti, huzurunuzda da kendisine tesekkur ederim her ne kadar kendi pek fazlada girmese forum a .
Güle güle kullan üstat
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 01/09/2016
Yeni DIY firca calismam :
Knot: cinli satici (chinabrush) 20 mm finest 2band
Sap : yine cinli
Toplam maliyet : 22 dolar
En Son Ne Aldınız ? - tipsol - 02/09/2016
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - neoromancer - 02/09/2016
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - corpus36 - 02/09/2016
(02/09/2016, Saat: 15:21)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Güle güle kullanın @neoromancer üstad. Merak ettim EST tıraş kolonyaları içeriğinde gliserin var mı acaba?
Saygılar.
|