Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 28/09/2015
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 29/09/2015
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 29/09/2015
Nispet olsun diye mi bu fotoğrafı koydunuz @onurstyle üstadım . Simpson yakıyor, DE yakıyor.
Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 29/09/2015
(26/09/2015, Saat: 13:51)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bayram Tıraşı #3
Tıraş aleti: Gillette 40s SuperSpeed
Jilet: Astra (4)
Fırça: Isana Premium Sentetik
Sabun: Proraso Yeşil
AS: Barbon
recklesstr komşum sıhhatler olsun şu superspeed'den Şubat'a bir tane de ben düşürürsem tam süper olacak. Barbon'u çok merak etmiştim İmpa'dan alacaktım fakat son anda vazgeçtim. Isana Sentetiği aldım şimdilik fırçamla aram iyi diye dokunmuyorum
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 29/09/2015
(29/09/2015, Saat: 03:04)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: recklesstr komşum sıhhatler olsun şu superspeed'den Şubat'a bir tane de ben düşürürsem tam süper olacak. Barbon'u çok merak etmiştim İmpa'dan alacaktım fakat son anda vazgeçtim. Isana Sentetiği aldım şimdilik fırçamla aram iyi diye dokunmuyorum
Teşekkür ederim komşum Superspeed'i kesinlikle öneririm, yakın tıraş veren ve komforlu bir tıraş aleti. En önem verdiğim günlerde sadece bu tıraş aletiyle olurum.
Barbon'u barbasol'un daha azaltılmış mentollüsü olarak düşünebilirsiniz. Soğuk günlerde içerdiği aşırı mentolle yüzü neredeyse hissizleştiren barbasol yerine barbon'un az mentollü after shave'i iyi bir kurtarıcı oluyor ama yazın da serinlik versin diye kullanıyorum. Yazın favorim kesinlikle barbasol after shaveler daha sonra barbon.
Isana'nın sentetiğini ben beğendim, aktif olarak kullanıyorum, siz de bir ara deneyin komşum umarım beğenirsiniz
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 29/09/2015
Sabah tirasi:
Dus
EJ 89 Barley
Gillette Rubie Platinum Plus (1)
Omega 10098
MWF
Gillette Aftershave Gel
Fatip`le tiras olmaya alisinca, EJ`den zevk alamiyorum nedense. Guzel bir tiras oldu
Cvp: Günün Tıraşı - mirzacem - 29/09/2015
(22/09/2015, Saat: 13:53)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun
Acıbadem güzeli çabuk kurudu yüzümde nedense, kaygan bir köpük oluşturamadım
hocam şu ısana kremi çok düşündüm ya üzereinde yazan sakal çıkışını yavaşlatır ibaresinden dolayı almadım nedir nasıldır bu krem
RE: Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 29/09/2015
(29/09/2015, Saat: 09:39)mirzacem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam şu ısana kremi çok düşündüm ya üzereinde yazan sakal çıkışını yavaşlatır ibaresinden dolayı almadım nedir nasıldır bu krem Günaydın üzerinde öyle bir ifade olduğunu bilmiyordum ama bu etkiyi gosterecegini zannetmem, öyle ise sakalda değil de başka yerde kullanayım barı yatıştırıcı etkisini beğendim fazla kıvamlı değil kokusu da az fiyatı uygun değişik ürünler test etmek isteyenlere göre.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/09/2015
Bugün mild bir tıraş olsun diye bir yıldan fazladır elime almadığım Wilkinson Classic DE ile tıraş oldum. Sonra neden bir köşeye kaldırdığımı bir daha hatırladım
Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 29/09/2015
YUMA
Rapira
LS finest
Isana TS
Ekkonomik tıraş
|