Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 04/10/2015
@Emreozer, sıhhatler olsun hocam. Şu Vision'daki ihtişam da bambaşka
@Chinaski hocam, sıhhatler olsun. Platinum Mavi vs Polsilver hakkında ne dersin? Mavi'ler eskiden mi kalma?
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 04/10/2015
(04/10/2015, Saat: 01:22)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun arkadaşlar. Hellhound, arkaplan nedir merak ettim? Bir de Chubby'de beyaz dengesi patlamış, ilginç olmuş.
Arka plan Fear Factory'nin hokey forması. Evde bir şeyler çekerken ışığı ayarlamak çok zor. Editle kurtarmaya çalışıyorum, bu kadar yapabiliyorum
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 04/10/2015
Tıraş aleti: Schick Krona
Jilet: Racer
Fırça: Isana Premium Sentetik
Tıraş Kremi: Jobbs Men Revolution Cool
Kolonya: Boğaziçi Limon
Bu yazın benim kesinlikle en iyi, en yakın tıraşım. Schick Krona, racer ve en önemlisi aloe veralı jobbs tıraş kremi çok uyumluydu. Bu üçlüyü sonraki tıraşlarımda tekrar kullanacağım.
Herkese iyi hafta sonları
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 04/10/2015
(04/10/2015, Saat: 06:35)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski hocam, sıhhatler olsun. Platinum Mavi vs Polsilver hakkında ne dersin? Mavi'ler eskiden mi kalma?
Teşekkürler naayi hocam, Gillette platinum mavi Polsilver a göre daha agresif bir karakterde. Polsilver dan bir miktar daha keskin gibi ama tahriş ve hafif kesik atma potansiyeli her zaman var. Polsilver ise benim all time favori jiletim, hem gayet keskin hem de pürüzsüz, tahrissiz tıraş veren bir jilet. Elimde eskiden kakma mavi vardı yarısını kırıp usturaya taktim yarısını bekletiyorum
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 04/10/2015
Progress
yeşil astra
omega italian flag
vergulde hand sabun
Kertil çam kekik kolonyası
--------------------
Etkili bir peeling ve güzel bir tıraş oldu
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 04/10/2015
(04/10/2015, Saat: 14:41)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progress
yeşil astra
omega italian flag
vergulde hand sabun
Kertil çam kekik kolonyası
--------------------
Etkili bir peeling ve güzel bir tıraş oldu
Üstad sıhhatler olsun
Peeling ne için hayırdır ne soydun
(04/10/2015, Saat: 15:07)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad sıhhatler olsun
Peeling ne için hayırdır ne soydun
sağol üstad, 2-3 günlük sakal vardı omega ile biraz suratı törpüledim
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 04/10/2015
(04/10/2015, Saat: 15:35)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sağol üstad, 2-3 günlük sakal vardı omega ile biraz suratı törpüledim
Öpülmüş kurbağa gibi alttan prens çıktı yani
(04/10/2015, Saat: 15:39)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öpülmüş kurbağa gibi alttan prens çıktı yani
Alttan çıkan da pek bişeye benzemiyor, sadece kılsız
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 04/10/2015
Bugünün Tıraş Teması : Back to basics with a BIC Shave
Ön Hazırlık : Isana Men Sensitiv Yüz Yıkama Jeli ile temizlik + Watsons Tıraş Öncesi Losyonu (Forest Fresh)
Tıraş Aleti : BIC Metal
Krem : Proraso Yeşil
Fırça : Isana Men Pure Badger
Tıraş Sonrası : Crystal Şap + Watsons Tıraş Sonrası Losyonu (Forest Fresh) + Isana Men Sensitiv Tıraş Sonrası Balsam
Bugünkü tıraşımın temasını geçen gün aldığım ve bu forumda da birkaç kere bahsedilen BIC Metal belirledi. BIC Metal ile ilk tıraşım fakat rahat bir tıraş geçirdiğimi, BIC'in diğer kartuşlu veya yaprak jiletlerine göre konforlu bir tıraş verdiğini söylemeliyim. Ayrıca, Watsons tıraş sonrası ürünlerini ilk denememdi. Tıraş öncesi losyonunu pek başarılı bulduğumu söyleyemem, zira kullandıktan hemen sonra cildimi gerdiğini hissettim, başarılı bir ürün değil. Tıraş sonrası losyonunu ise azda olsa beğendim. Kesinlikle tekrardan alınacak ürünler değil. Keza aynı şey Isana Men'in porsuk fırçasıylada geçerli. İki perde (WTG + ATG) + rötuş ile tam sinekkaydı olmasada tatmin edici bir tıraş oldu.
|