Cvp: En Son Ne Aldınız ? - corpus36 - 03/10/2016
@Chinaski komşum güle güle kullanın. Bende de var ve çok memnunum. Backbone gayet yerinde.
Saygılar.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 03/10/2016
@Chinaski
@recklesstr
@connoisseur
@yener
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 03/10/2016
LS 30mm silvertip fircam bugune kadar gordugum en iyi firca sunumuyla ve yaninda guzel bir hediyeyle birlikte geldi, beni sasirtti
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 03/10/2016
@Saltuk Üstadım
Güzelmiş. Sağlıkla kullanmanızı dilerim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - emrekullakci - 03/10/2016
(03/10/2016, Saat: 14:31)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: LS 30mm silvertip fircam bugune kadar gordugum en iyi firca sunumuyla ve yaninda guzel bir hediyeyle birlikte geldi, beni sasirtti
Üstad kaç günde geldi? Ebay'den alacağım ama cesaret edemedim, ay sonu başka bir ülkeye taşınıyorum yetişir mi bilemedim m
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - SKYBRAVE - 03/10/2016
(03/10/2016, Saat: 13:59)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saltuk kardesimin de gazıyla onun haydar fırçasından Frank Shaving finest 2 band fırça, iantang'den aldım, 14 günde geldi. Paketleme çok iyi, gönderim hızlı. Umarım fırça da beklentilerimi karşılayacaktır.
@Chinaski komşum hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de Frank Shaving bir fırça almak istiyorum ama malum paypal hizmet vermediği için ebay'den alışveriş yapamıyoruz. Siz nasıl aldınız acaba fırçayı bilgi verebilir misiniz?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 03/10/2016
(03/10/2016, Saat: 16:22)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski komşum hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de Frank Shaving bir fırça almak istiyorum ama malum paypal hizmet vermediği için ebay'den alışveriş yapamıyoruz. Siz nasıl aldınız acaba fırçayı bilgi verebilir misiniz?
Evet bilgi verirseniz süper olur, nasıl alacağımız hakkında. Hanım gecen gün dolaptaki fırçalarımı sayıyordu
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 03/10/2016
Tesekkurler arkadaslar.birkac haftayi buldu gelmesi.
@Chinaski hayirli olsun sana da
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 03/10/2016
@Chinaski
@Saltuk
hayırlı olsun
Haydar olsun
Yeterki 2band olsun
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - corpus36 - 03/10/2016
2 band candır
|