RE: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 08/10/2015
(08/10/2015, Saat: 09:58)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski, Edwin Jagger DE aletini görünce şaşırdım zaten
@starex, sanırım bugun herkes biraz geç uyandı.
Sent from my iPhone using Tapatalk Haklısınız tıraş aleti yazmayı bile unutmuşum
Günün Tıraşı - ynspektas - 08/10/2015
Fs 26mm Finest
Ej de89
Permasharp ( 1 )
Tobs avacado
Zaza şap
Nivea sensetive balsam
Günün Tıraşı - Turhan84 - 08/10/2015
Truefitt&Hill Scrub
Edwin Jagger PreShave
TOBS Avokado
Muhle Silvertip Brush
Merkur 34c
Gillette Stainless Blade
Clubman Aftershave
Truefitt&Hill Balm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 08/10/2015
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 08/10/2015
Onur bey ne guzel seyler var sizde yahuu.merak ettim kac tane tras makinesi ve fircaniz var ve rotasyonda nasil bir siralama izliyorsunuz
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 09/10/2015
(08/10/2015, Saat: 23:23)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onur bey ne guzel seyler var sizde yahuu.merak ettim kac tane tras makinesi ve fircaniz var ve rotasyonda nasil bir siralama izliyorsunuz
Tesekkür ediyorum. gercekten kac tane alet oldugunu bilmiyorum. Ben saymayi bir sene önce unuttum. ipin ucunu kacirdim. Fircalarda 100+ sonra el firenini cekmeyi basladim. Bu aralar fircalari elden cikariyorum.
Rotasyonda keyfime göre hangi aleti istersem kullaniyorum. banyomda sabit bir kac alet var onlarin yanina gönlüm nasil isterse koleksyondan alet araya sikistiriyorum. bu bana oldukca zevk veren bir hobby. kendimi hic strese sokmuyorum kullanmakta :-D
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 09/10/2015
supersiniz gipta ettim size valla.
Ben en cok alip alip kenara koydugum kremlerin bozulmasindan kaygilaniyorum kendimce aksiyonlar aldim tuketime dair
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 09/10/2015
Edwin Jagger Best Badger
MWF
Merkur Progresive
PolSilver
Cade After Shave & Balm
Eau D'hermes Cologne
Bu ilk mesajım günün ya da gecenin tıraşına diyelim.Bir daha ki fotoğraflı olacak söz
Cvp: Günün Tıraşı - Turkuvaz1 - 09/10/2015
[/quote]
Sıhatler olsun @onurstyle komşum bu handlenin ismi nedir ,nerde buluruz? Çok begendim nazar değmesin
Birde fırçalarınızı nerede elden çıkarıyorsunuz? Takip etmek isterim.
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 09/10/2015
(09/10/2015, Saat: 01:03)Turkuvaz1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhatler olsun @onurstyle komşum bu handlenin ismi nedir ,nerde buluruz? Çok begendim nazar değmesin
Birde fırçalarınızı nerede elden çıkarıyorsunuz? Takip etmek isterim.
[/quote]
tesekkür derim...
handle arkadasim Jürgen Hempel den. Fircalarin fotograflarini size mesaj olaral iletirim. geltirden su an bir kac arkadas sordu. genelde alman gruplarinda satiyorum.
|