Cvp: En Son Ne Aldınız ? - nacho_grande - 13/10/2016
Kamp yeri neresi?
Tapatalk mobile
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 14/10/2016
Hocam biz unumuzu eledik, elegi astık. Şimdi deprestirmeyin actırmayın eski sandıkları
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 01:28)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam biz unumuzu eledik, elegi astık. Şimdi deprestirmeyin actırmayın eski sandıkları
Didik komşum günaydın, dün gece dökmüşün bütün çeyizi
Bir envanter alsak, sorularımız olabilir bıçaklarla ilgili
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arapaho - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 01:28)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam biz unumuzu eledik, elegi astık. Şimdi deprestirmeyin actırmayın eski sandıkları
Vay vay neler varmış burada Cold Steel'den seçmeler Rajah'lar, Gunsite'ler. Arkadaki makinalarda Kaptan Swing'in, Mister Blöf'ün kullandıklarından değil mi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 14/10/2016
Daha once forumda bir yerde paylastıydım sunu da paylasayım, ama konuyu da daha kirletmek istemem. Bendekilerin yaklasık 3te1i
Ben zevkimi aldım arkadaslar. Bunları yakın zamanda satmayı dusunuyorum. Sırf koleksiyon du hicbiri kullanılmadı.Sizlerin onerisi varsa nerede nasıl satarız diye om den yazmanızı rica ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cirzini62 - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 15:15)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha once forumda bir yerde paylastıydım sunu da paylasayım, ama konuyu da daha kirletmek istemem. Bendekilerin yaklasık 3te1i
Ben zevkimi aldım arkadaslar. Bunları yakın zamanda satmayı dusunuyorum. Sırf koleksiyon du hicbiri kullanılmadı.Sizlerin onerisi varsa nerede nasıl satarız diye om den yazmanızı rica ederim.
İçlerinde Kzlyar bıçağı var mı? Az sayıda ve sadece kullanacağım bıçakları yaptırıyorum Kafkasya'daki ustalara, ancak orjinal Kzlyarlara hiç bir zaman hayır demem.
İçlerinde el yapımı ve sahada kullanılabilecek kalitede, tercihen Şam çeliği ve ustasının adı bilinen, varsa arkadaşlarla paylaşabilirim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arapaho - 14/10/2016
(14/10/2016, Saat: 15:15)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha once forumda bir yerde paylastıydım sunu da paylasayım, ama konuyu da daha kirletmek istemem. Bendekilerin yaklasık 3te1i
Saygıyla eğiliyorum komşum..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 14/10/2016
@dikdik_s
Dexter sezon finallerini kıskandıracak kadar bıçak var
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - nacho_grande - 14/10/2016
Komşum çok emek var burada, bence dağıtma derim; ama illa dağıtacam diyorsan ustura(lar) ve 1-2 tane Büsse + Karambit' e talip olabilirim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 14/10/2016
İzmir grubu için hazırladığımız hatıra fırçalar tamam.
Saplar elyapımı zeytin ağacı, düğümler FS finest 2 band fan.
Organizasyonda büyük emeği geçen @ozgun41 ve @Gartbnx e ve fırçalar konusunda tecrübelerini benden esirgemeyen @tipsol a teşekkürler.
Fırça sahipleri Akadir,Zeman,dikdik_s,Ayhanlılar,Ohtararan,Nani Kuş ' a şimdiden iyi günlerde kullanmalarını diliyorum
|