Günün Tıraşı - tipsol - 11/10/2015
(11/10/2015, Saat: 01:48)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @tipsol,
Üstad fırçaya ne yapmayı düşünüyon
Şaka bir yana denediğin fırça sayısı 100 oldu mu ?
Üstadım fırçanın farklı ürünlerle farklı köpürtme teknikleri ile neler yapabildiğine bakıcam bu gece. Denediğim 100 ü geçmiştir onur98 kardeşim sağolsun kamyonetle getirmişti koleksiyonunv bir kısmını
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 11/10/2015
Abi şimdi söylemesemiydim keşke dedirttin bana. Şimdi kalmadı deyince kötü oldu. Hani sıvadım misali oldu. Gelir gelir moral bozmayın komşular.
(11/10/2015, Saat: 02:03)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi şimdi söylemesemiydim keşke dedirttin bana. Şimdi kalmadı deyince kötü oldu. Hani sıvadım misali oldu. Gelir gelir moral bozmayın komşular.
Hehe evet biraz sıvamak gibi oldu ama en azından önemli bir noktayı hatırlatmış oldun.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 11/10/2015
Thater teselli eder üstad
Shavemac yada Plisson ne zaman alınıyor
(11/10/2015, Saat: 02:01)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafif biraz ucu bana da dokundu .
Sıkı bir inceleme bizi bekliyor,arabaları NCAP da ,fırçaları @tipsol de test ediyoruz
(11/10/2015, Saat: 02:02)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım fırçanın farklı ürünlerle farklı köpürtme teknikleri ile neler yapabildiğine bakıcam bu gece. Denediğim 100 ü geçmiştir onur98 kardeşim sağolsun kamyonetle getirmişti koleksiyonunv bir kısmını
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 11/10/2015
(11/10/2015, Saat: 02:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Thater teselli eder üstad
Shavemac yada Plisson ne zaman alınıyor
Onlar beni aşıyor, özellikle Plisson üstadım . Biraz haddimi bileyim .
Yok üstadım bu konuda otorite değilim iyi bir tecrübe edindiğim doğrudur fakat fazla bilmişlik yapmayı sevmem. Ama fikrimiz sorulursa nacizane bir kaç kelam ederiz
niyet var gibi sevgili @btoprak 2016 da görürmüyüz onu merak ettim
(11/10/2015, Saat: 02:12)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onlar beni aşıyor, özellikle Plisson üstadım . Biraz haddimi bileyim .
Sevgili üstad,bizde o tecrübeden istiyoruz,
Kargo dahil 60 TL ye bu fırçayı almayanları nasıl ağlatıyorsunuz görelim
(11/10/2015, Saat: 02:18)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok üstadım bu konuda otorite değilim iyi bir tecrübe edindiğim doğrudur fakat fazla bilmişlik yapmayı sevmem. Ama fikrimiz sorulursa nacizane bir kaç kelam ederiz
(11/10/2015, Saat: 02:35)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: niyet var gibi sevgili @btoprak 2016 da görürmüyüz onu merak ettim
Sevgili üstad,bizde o tecrübeden istiyoruz,
Kargo dahil 60 TL ye bu fırçayı almayanları nasıl ağlatıyorsunuz görelim
RR Sentetik filmini çekicez tam bir drama
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 11/10/2015
(11/10/2015, Saat: 02:35)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: niyet var gibi sevgili @btoprak 2016 da görürmüyüz onu merak ettim
Yok üstad cidden artık alırsam çerez niyetine ucuz alternatiflerden bakınırım. Ama görünürde yok, bende de ne çene varsa elimdeki 7 fırçanın 5'ine inceleme yazdım . Artık sentetikleri takip edeceğiz forumda, sanki bir devir kapanıyor gibi üstadım .
Harika ooo süper,yalnız
antalya altın portakal,almanya altın ayı,Cannes oralarda değil burada izleyelim filmi
fazla festival işi olmasın,sonu mutlu bitsin
(11/10/2015, Saat: 02:52)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: RR Sentetik filmini çekicez tam bir drama
Üstad,bizim fırçalar şimdi çerez geliyor size
Organik öldü yaşasın nayloncu milenyum
(11/10/2015, Saat: 02:52)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok üstad cidden artık alırsam çerez niyetine ucuz alternatiflerden bakınırım. Ama görünürde yok, bende de ne çene varsa elimdeki 7 fırçanın 5'ine inceleme yazdım . Artık sentetikleri takip edeceğiz forumda, sanki bir devir kapanıyor gibi üstadım .
|