Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 12/10/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 12/10/2015
Merkur Progress 5.ayar
Polsilver SI
Semogue SOC domuz
I'Coloniali krem
Yves Rocher balm
Balmi ilk kullandım ve çok beğendim. Daha önce denedigim Proraso beyaz balsam kıvamında ve hissiyati olarak benziyor.
Ayarlı aletlerle en üst ayarda tek perde.Güzel sonuçlar alıyorum.
İyi haftalar dostlar.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 12/10/2015
#Faenactober'a devam
Proraso Yeşil Çay ve Yulaf Tıraş Öncesi Kremi
Faena Mastic, Rose & Cedarwood Tıraş Sabunu
Semogue 830 Tıraş Fırçası
Mühle R89 Tıraş Aleti
Rapira Platinum Lux Jilet
Proraso Yeşil Çay ve Yulaf Tıraş Sonrası Kremi
Günün Tıraşı - mirzacem - 12/10/2015
Bastan sona isana yaptik bugun
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı - tipsol - 12/10/2015
(11/10/2015, Saat: 17:58)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hem Shavemac fircami hem de R41'imi epeyce özlemisim..
Fırça çok güzel @naayi, o zaman welcome back home diyelim
Sent from my iPhone using Tapatalk
(11/10/2015, Saat: 16:48)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: RR sentetik almadığıma inceden pişman olmaya başladım sanırım. Faena'yı sizin de sevmeniz beni mutlu etti.
Bir forumdaşımız RR forumda ikinci ele düşer demişti ama biraz zor. Faena yı sevmiyorum aşk yaşıyorum şu an
Cvp: Günün Tıraşı - Aersin - 12/10/2015
Merhaba;
Son tıraşımda TSC'den son siparişimin yanında gelen Geo F Trumper Rose Sample'ı tecrübe ettim.
Feather Artist Club usturam ile "Light Blade" denen jileti deneyeceğim için eşimin aldığı Womo Pre Shave Oil ile ön hazırlık yaptım.
Bu tıraş öncesi yağı, suyla dahi hemen akıp giden bir ürün olduğu için oldukça memnun kaldım.
Rose kremi "silvertip" fırçam hemen yiyip yuttuğu için( yağında etkisiyle) ikinci perdeye biraz başka krem takviyesi yapmam gerekti.
Light Blade'ler gerçekten "light" ve agresiflik seviyesi oldukça düşük bir jilet. El alışkanlığı iyi olanlara günlük kullanıma ve kısa sakala uygun.
Yanlız jilet usturaya fazla gömük olduğu için hissedilmesi güçleşiyor ve deriye ani dalmalar yapabiliyor( his hiç yok diyebilirim) Çenemde güzel bir iz bıraktı
Bu tıraşı riskli bir tıraş olarak gördüğüm için Loccitane Oranger ile kapanış yaptım.(Boyum bölgemde biraz fazla tahriş oluştu zira)
Myrsol limon ise, oldukça doğal hafif tatlı kokulu güzel bir kolonya ( losyon?)
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 12/10/2015
(12/10/2015, Saat: 14:02)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir forumdaşımız RR forumda ikinci ele düşer demişti ama biraz zor. Faena yı sevmiyorum aşk yaşıyorum şu an
O lafı da ben demiştim.
(12/10/2015, Saat: 14:36)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O lafı da ben demiştim. Hadi ya işte bu komik oldu
Günün Tıraşı - Turhan84 - 12/10/2015
Proraso Preshave
Faena soap
Loccitane Brush
Merkür 37C
Permasharp Blade
Proraso Aftershave
Loccitane Cade Balm
|