En Son Ne Aldınız ? - crionics - 26/10/2016
Çocukken kullandığımız kalın uçlu kurşunkalemlere merak salmıştım bir suredir. Nihayet kavuştuk.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - koolandgang - 26/10/2016
(26/10/2016, Saat: 19:51)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çocukken kullandığımız kalın uçlu kurşunkalemlere merak salmıştım bir suredir. Nihayet kavuştuk.
Caran D'ache 849 Portmin
Faber Castell TK 4600
Staedtler Mars Technico Yanılmadıysam kadro böyle Kardeşim güle güle kullan. Bu aralar bende kalemlerle pek haşır neşirim. Hayırlısı bakalım.
Madem çocukluğa gittik, bir tavsiye de benden olsun.
Kalemi yeni keşfettim, bizim çocukluğumuzda böyle afilli kalemler yoktu. Ama yıllarımız bu tarz kalemlerle geçti.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Selman - 26/10/2016
En son Battlefield 1 aldım
En Son Ne Aldınız ? - crionics - 26/10/2016
(26/10/2016, Saat: 23:40)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Caran D'ache 849 Portmin
Faber Castell TK 4600
Staedtler Mars Technico Yanılmadıysam kadro böyle Kardeşim güle güle kullan. Bu aralar bende kalemlerle pek haşır neşirim. Hayırlısı bakalım.
Madem çocukluğa gittik, bir tavsiye de benden olsun.
Kalemi yeni keşfettim, bizim çocukluğumuzda böyle afilli kalemler yoktu. Ama yıllarımız bu tarz kalemlerle geçti.
Abi sağolasın
Caran dAche Fixpencil 22
Faber-Castell TK4600
Staedtler Mars Technico 788C
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 27/10/2016
@bayercy
Komsum satıyordu. Dayanamadım ekledik koleksiyona. Huzurunuzda tekrar tesekkur ederim kendisine.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 27/10/2016
Dostlar birde bu resimleri tiny pics e mi yukluyorsunuz. Orada hemen yanda boyut cıkıyor. Oradan 640x480 gibi dusuk boyut secerseniz daha kolay resimleri gorebiliriz.
ornek @OnlyTnt komsumun koydugu suluk resmi bende kocaman cıkıyor. resmin bütününü rahat goremiyorum sizde de boylemi. Sorun bende mi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - posicor - 27/10/2016
(27/10/2016, Saat: 00:21)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bütününü rahat goremiyorum sizde de boylemi.
Bilgisayar'ı bilemiyorum ama telefonda Chrome gösterim boyutunu otomatik ayarlıyor. Sorun yok.
En Son Ne Aldınız ? - DeaKeN - 27/10/2016
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - corpus36 - 27/10/2016
(27/10/2016, Saat: 00:18)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @bayercy
Komsum satıyordu. Dayanamadım ekledik koleksiyona. Huzurunuzda tekrar tesekkur ederim kendisine.
Hayırlı olsun @dikdik_s üstad.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - msakalli - 27/10/2016
(27/10/2016, Saat: 00:21)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar birde bu resimleri tiny pics e mi yukluyorsunuz. Orada hemen yanda boyut cıkıyor. Oradan 640x480 gibi dusuk boyut secerseniz daha kolay resimleri gorebiliriz.
ornek @OnlyTnt komsumun koydugu suluk resmi bende kocaman cıkıyor. resmin bütününü rahat goremiyorum sizde de boylemi. Sorun bende mi
Bende de büyük görünüyor. Fotoğraf yüklerken de sırasıyla Dosya ekle/Browse/Upload now işlemlerini yaptıktan sonra "Boards" ta çıkan linki copy-paste ile metin alanına kopyalıyorum.
|