Cvp: Günün Tıraşı - korgunv - 20/10/2015
(20/10/2015, Saat: 12:35)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Cvp: Günün Tıraşı - li_jun - 20/10/2015
(18/10/2015, Saat: 13:24)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun Altay abi. Çok güzel bir tıraş olmuş gibi.
Sağolasın Cihan.Sana da sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - li_jun - 20/10/2015
Günün Tıraşı - Aleksey - 20/10/2015
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 20/10/2015
(20/10/2015, Saat: 19:08)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Fotoğrafa hasta oldum, sıhhatler olsun üstad
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 20/10/2015
Tıraş Öncesi: TOBS Aromatherapy Pre Shave Oil
Fırça: Semogue 1305
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Aleti: Merkur 37G Slant
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin d'Alun, TOBS Sandalwood Aftershave Gel
Ali Bıyıklı şap ile diğer markalar arasında kalite olarak bir fark var mıdır diye merak ediyordum hep, sanırım Feret'i yeterince kullandım, bir yorumda bulunabilirim. Ali Bıyıklı sarıya çalan bir renkti, Feret buz beyazı. Ali Bıyıklı'da çok fazla gözenek vardı haliyle tıraş sonrası cilde sürdüğümde ekstra bir tahriş yaşatıyordu, Feret'in düz ve pürüzsüz bir yüzeyi var, üst kısmı oval şekilde yapılmış haliyle cilde uygulaması kolay oluyor. Kullanım süresinin uzunluğu bakımından henüz bir şey diyemeyeceğim, ancak Feret kolay kolay eriyecek gibi durmuyor. İşlev olarak hemen hemen ikisi de aynı, belki Feret bir adım önde. Ancak f/p'yi gözettiğimde bir daha alır mıyım, kullanım süresini gördükten sonra buna karar verebilirim sanırım.
Cvp: Günün Tıraşı - onlyblues - 20/10/2015
Evet "Günün Tıraşı" konusu altında ilk fotoğrafımı paylaşıyorum.
Herkese sıhatler olsun, keyifli tıraşlar...
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 20/10/2015
@recklesstr , teşekkür ederim.
@onlyblues , hocam R41'i ters mi kullanıyorsunuz? Valla böyle de yakışıklı olmuş.
Cvp: Günün Tıraşı - onlyblues - 20/10/2015
(20/10/2015, Saat: 22:04)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr , teşekkür ederim.
@onlyblues , hocam R41'i ters mi kullanıyorsunuz? Valla böyle de yakışıklı olmuş.
@Aleksey hocam, bu işe başladığım ilk günden beri aklımda olan bir şeydi. Daha doğrusu çok merak ediyordum nasıl bir sonuç çıkacak diye.
Sonuç: göründüğü kadar tıraşıda pek yakışıklı olmadı ve normal haline geri döndüm
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 20/10/2015
|