Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Blade - 08/11/2016
@AKadir komşum cobranız güzel sanatlar müzesinden fırlamış bir parça gibi insan bakmaya kıyamıyor
güzel günlerde kullanın komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 08/11/2016
@Blade iyi gözle bakınca güzel görünür. Çok teşekkür ederim.
(08/11/2016, Saat: 19:10)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AKadir komşum cobranız güzel sanatlar müzesinden fırlamış bir parça gibi insan bakmaya kıyamıyor
güzel günlerde kullanın komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - emrah06 - 08/11/2016
(08/11/2016, Saat: 17:58)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mevzu kadir abinin saplardan acılmısken, bende gecenler Ozgun41 komsumuzdan aldıgım sapları paylasayım. Kendisine cok tesekkur ederim bu guzel urunler icin. Ayrıca paketin icine attıgı daha once kullanmadıgım bir cesidi olan Ozgun41 yapımı AS harika cıktı, parfum niyetine bir sure kullanacagım. Kokusuna bayıldım. İlgili konuyu bilmeyen komsuların arastırıp okumasınızı ve Ozgun komsumuzla iletisime gecmesini oneririm denemek icin.
Saltuk kardesimde urunleri bana iletirken, fotoda olan olmayan birsuru entresan jiletleri sampelları doldurmus. Huzurunuzda tesekkur ederim bir daha.
@dikdik_s üstat güle güle kullanın. Sorması ayıp neden bu kadar çok sap alıyorsunuz
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - AKadir - 08/11/2016
@dikdik_s Üstadım sapları sağlıkla kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - dikdik_s - 08/11/2016
(08/11/2016, Saat: 21:35)emrah06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s[/url] üstat güle güle kullanın. Sorması ayıp neden bu kadar çok sap alıyorsunuz
Hocam cok onemli bir proje ustunde calısıyorum, bana daha cok lazım deermisimm.
Yok abi bazisını 1912 Gemlerimde kullanıyorum, bazısını tek kafa olarak aldıklarımda kullanıyorum X3 gibi. Kullanıyorum abi iste ne diyim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arapaho - 09/11/2016
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 09/11/2016
Fiyat 9.90 tl olunca dayanamadım aldım.
İlgilenenler için yer Brandium Gratis...
@arapaho komşum hayırlı olsun, Speick A. Shave hakkında görüşlerinizi bekliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
En Son Ne Aldınız ? - PisPorsuk - 09/11/2016
...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arapaho - 09/11/2016
(09/11/2016, Saat: 16:07)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Teşekkürler sizede hayırlı olsun komşum @pisporsuk Zırh'ı hep Gratis'te görür merak ederdim ama bir türlüde elim gitmemişti.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - impaticaret - 09/11/2016
(09/11/2016, Saat: 16:05)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Fiyat 9.90 tl olunca dayanamadım aldım.
İlgilenenler için yer Brandium Gratis...
@arapaho komşum hayırlı olsun, Speick A. Shave hakkında görüşlerinizi bekliyorum
Fabrikasının kapısında satışyeri olsa o fiyata alamazdınız
Zırh'da beklenen ilgiyi göremeyip veda etti , son ürünleri onlar.
|