Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Serjames - 17/11/2016
-------
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanY - 17/11/2016
Gazanız mübarek olsun @serjames komşum, hayırlı olsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Blade - 17/11/2016
@serjames komşum ekipmalara bakıyorumda arko ve derby hariç germen takılmışşınız Keyifli traşlarda kullanın komşum
En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 17/11/2016
Gifts and Care'den aldığımız Simpsons Case geldi.
Bu da büyük abileri Duke 3 ve Colonel X2L ile yanyana pozu.
Çok mini minnacık. 19 mm/42 mm boyutta. Kıllar çok kaliteli. Daha önce Gifts and Care de yoktu. Geldiğini görünce atladım resmen .
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
@FurkanY komşum tam da G&C sitesini inceliyordum, sizin postu gördüm.Stok sağlamlaşıyor desenize Keyifle kullanmanız dileğyle komşum
@btoprak komşum Gifts & Care günü olmuş sanki bugün bakıyorum siz ve FurkanY komşum Keyifli traşlarda kullanmanız dileğiyle komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 17/11/2016
Sağolun @Blade komşum. Cidden G&C günü olmuş. %15 indiriminden almıştık. 130 TL civarına geldi, bayağı uygun geldi 😀.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - FurkanY - 17/11/2016
@Blade komşum 15 gün önce %15 indirim yaptı bu site, sağ olsun benim de komşularımın indirimi haber etmeleriyle haberim oldu , zaten liste hazırdı atladım hemen , daha iyileri sizin olsun , bu yurt dışı alışverişlerde krem losyon vs olunca hep bir korku oluyor insanın içinde ama takılmadan gelince rahatlaması da büyük oluyor siteyi de beğendim ben iletişimleri başarılı, gün içinde döndüler hep ne sorduysam sağolsunlar
(17/11/2016, Saat: 19:51)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gazanız mübarek olsun @serjames komşum, hayırlı olsun.
(17/11/2016, Saat: 19:55)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames komşum ekipmalara bakıyorumda arko ve derby hariç germen takılmışşınız Keyifli traşlarda kullanın komşum
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .
@Blade komşum güzel tespit , bende bu aralar bir germen özentiliği var ama bende çözemedim
Bu durumu hayra yoruyorum .
(17/11/2016, Saat: 19:55)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames komşum ekipmalara bakıyorumda arko ve derby hariç germen takılmışşınız Keyifli traşlarda kullanın komşum
Not : Hocam siparişler iki farklı yerden geldi . Derby rica üzerine , arko ise hediye olarak geldi . Onlarda olmasa ...
|