Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 06/11/2015
90'lar değil de biz ona 80'ler diyelim.O yıllarda original'in sıkı bir kullanıcısı olduğum için dikkatimi çekti
Geçenlerde bir yerde gördüm satılık ama orjinali satılmış, musk kalmıştı galiba.Ben yıllardır çıktığını bile bilmiyordum.
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 06/11/2015
Mavi Astra, Thater, Progress, Cella.
Ardından Aqua Velva Ice Blue ve Naturalive Gündüz Bakım Kremi.
Progress 2, 1.5 ve 1'de 3 perde güzel bir tıraş oldu.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 06/11/2015
(06/11/2015, Saat: 16:58)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
90'lar değil de biz ona 80'ler diyelim.O yıllarda original'in sıkı bir kullanıcısı olduğum için dikkatimi çekti
Geçenlerde bir yerde gördüm satılık ama orjinali satılmış, musk kalmıştı galiba.Ben yıllardır çıktığını bile bilmiyordum.
Eğer forumda ise koolandgang üstadım Chinaski komşumun ilanıydı o, Original'i kaçırdığım için üzüldüm biraz. İmpa ticarette Originalin balmı ve White versiyonu var. İmpadan Mustafa beye rica ettim ; '' İmkan dahilinde ürün fakat zaman veremediğini'' söylemişti. Kremi ise daimi zulamda olacak kremlerden, tıraş sonrasında kokusu bayağı geliyor.
Cvp: Günün Tıraşı - canbaz - 06/11/2015
(06/11/2015, Saat: 16:58)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sizin kullandığınız o denim original (elida) ile şimdiki denim original (codaa) arasında dağlar değil, okyanuslar kadar fark var. geçmişteki koku profilini bilmeyenler için bi şey diyemem ama, bilenlerin beklentilerini yüksek tutmamaları yararlı olacaktır.
@Mehmet Kiraz, Evet dediğiniz gibi, forumda görmüşüm,ilanı buldum. Chinaski'ye aitmiş ve hala aktif. Açıkçası orjinali kaçırdığıma bende üzülmüştüm
@canbaz , kokuyu abartısız 25 yıldır belki de 30 yıldır koklamadım. Ama bugün duysam hemen hatırlarım.Zira o zamanlar böyle bolluk yoktu. PX'ten ya da Amerikan Pazarı'ndan alabilme dışında fazla bir şansımız yoktu.Tabiri caizse gıdım gıdım kullanırdık.Önce ekmekler bozuldu (Bu isimde bir kitabı vardı Oktay Akbal'ın), sonrasında herşey. Demek Denim de sürüye dahil olmuş
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 06/11/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 06/11/2015
Günün Tıraşı : Tabac ile Johnny Bravoya bağlamak
Bugünün tıraşını benim ilkokul 2 iken izlediğim ve çok beğendiğim çizgi film karakteri olan yakışıklı abimiz Johnny Bravo'ya ithaf ettiim. Geçen günlerdeki en rahat ve tahrişsiz tıraşımdan sonra en yakın tıraşım bugünkü tıraşım oldu. Tabiiki özellikle bu tıraşta Polsilver'in bana çok yardımcı olduğunuda söylemeden geçecemeyeceğim. Üç perde (WTG+XTG+ATG) şeklinde rötuşsuz sinek ağladı .Tıraş sonrasında aynı Johnny Bravo gibi '' Whoa Mama '' dedim
Tıraş Öncesi : Sıcak Duş + Isana Men Sensitive Yüz Yıkama Jeli ile hazırlık
Sabun : Tabac Kase
Fırça : Omega 10077
Tıraş Aleti : Feather Popular
Jilet : Polsilver Super Iridium (İlk Kullanım)
Tıraş Sonrası : Crystal Şap + Tabac Original AS + Yves Rocher Sensitive Balm with Anta Bean Extract
Herkese hayırlı tıraşlar ve geceler !
Johnny Bravo görseli için :
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120620185524/johnnybravo/images/6/6d/Johnnyb016.gif
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 07/11/2015
@onurstyle
Abi foto muhtesem olmus. Fırça nedir acaba bayıldım..
Günün Tıraşı - onurstyle - 07/11/2015
(07/11/2015, Saat: 02:23)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurstyle
Abi foto muhtesem olmus. Fırça nedir acaba bayıldım..
Tesekkür ederim.
Firca Custom Shavemac ve Geoff Anderson tarafindan dizayn edilmistir.
|