Cvp: En Son Ne Aldınız ? - LiuShang - 22/11/2016
@mhilmipaydas komşum niva sentexe sahibim bende. Resimlerdede biri anadol biri ferrari gibi duruyor. Bu hangi modeli tipsoftun ne kadara aldınız acaba? Memnun kaldınızmı?
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 23/11/2016
Kızlarla lafladık biraz Onur Bey'e çok teşekkürler,Harika görünüyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 23/11/2016
@ozgun41 abi'ye teşekkürler.Kargo firmaları daha dikkatli olsa sevinirim.Hediye 2 AS'den mahrum ettiler beni.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onur98 - 23/11/2016
(21/11/2016, Saat: 17:53)mhilmipaydas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Onur beye teşekkürler
(22/11/2016, Saat: 14:01)mhilmipaydas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim henüz kullanma fırsatım olmadı sentetik sonrası ilk fırçam, teknik açıdan bilgilendirmek için bi kaç fotoğraf çekebildim alacaklara faydalı olur umarım.
(23/11/2016, Saat: 13:17)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kızlarla lafladık biraz Onur Bey'e çok teşekkürler,Harika görünüyorlar.
iyi günlerde kullanın arkadaşlar
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arapaho - 23/11/2016
Tobs traş kremi almaya gitmiştim ama Cedar'ın kokusu çok parfümlü geldi. Bunun kokusunu çok beğendim, odunsu ve içeriğindeki aromatik yağlardan olsa gerek gerçek ağaç gibi kokuyor. Hemde ilk Fransız traş sabunumu almış oldum vesselam?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arapaho - 23/11/2016
mükerrer mesaj silinmiştir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 23/11/2016
@arapaho hayırlı olsun, güle güle kullanın.
@mhilmipaydas @ahraz komşularım Tipsoft fırçalarınız hayırlı olsun. Hangi kıl tiplerinde aldınız merak ettim, yazabilir misiniz?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ahraz - 23/11/2016
Teşekkür ederim @onurcakmak Bir tanesi premium silvertip diğeri özel beyaz uçlu manch.
En Son Ne Aldınız ? - mhilmipaydas - 23/11/2016
Teşekkürler @onurcakmak @LiuShang fırçamın modeli Finest 3band (silvertip finest)
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 23/11/2016
@mhilmipaydas @ahraz komşularım çok teşekkür ediyorum, sağolun.
|