Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 07/11/2015
(07/11/2015, Saat: 16:29)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim komşum Ekipmanda sınıf atlayacağım Şubat'a kısmetse bir Mühle R89 Twist ve bir vintage Gillette alacağım ya Black Beauty ya Superspeed bulabilirsem. Alınık ilanım halen güncel.
İnşallah komşum, denk gelirse Black beauty öneririm, benim tecrübe ettiğim kadarıyla ayarlı vintage tıraş aletlerinin arasında en yakın tıraş sağlayanı.
Günün Tıraşı - utunc - 07/11/2015
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Turhan84 - 07/11/2015
@utunc, sıhhatler olsun komşum. Resimde guzel çıkmış. Epeydir proraso nun Sandalwood sabunu kullanmamıştım. Bir anda canım çekti
Günün Tıraşı - Aedan - 07/11/2015
Att r1
Polsilver (harika)
Hex black piper sabun
Plisson sentetik
Clinique post shave soother
Günün Tıraşı - utunc - 07/11/2015
(07/11/2015, Saat: 20:05)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @utunc, sıhhatler olsun komşum. Resimde guzel çıkmış. Epeydir proraso nun Sandalwood sabunu kullanmamıştım. Bir anda canım çekti
Teşekkür ederim komşum. İlk kullandığımda pek umduğumu bulamamıştım ama şimdi çok seviyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 07/11/2015
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Pre Shave Oil
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Soap
Artesania Romera Silvertip Chubby
Merkur 34G
Timor Solingen
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Gel
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Cologne
Herkese sıhhatler olsun dileklerimle
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 07/11/2015
(07/11/2015, Saat: 19:32)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad konu dışı olacak ama fotoğrafları çekerken nasıl bir ışık kullanıyorsunuz ?
Sıhhatler olsun bu arada .
@btoprak, @onurstyle fotoğraf çekerken Photo box kullanıyor... :-)
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 07/11/2015
(07/11/2015, Saat: 21:08)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak, @onurstyle fotoğraf çekerken Photo box kullanıyor... :-)
Çekim çadırı değilmi üstadım, sanırım bu box biraz sert ve gayet başarılı görünüyor. Etrafına herhangi extra ışık kaynağı ekliyor mu yoksa doğal ışık yeterli oluyor mu acaba diye merak ettim üstadım, ben de ya çekim kutusudur ya da büyükçe bir masa üzerinde çekiyordur diye düşünmüştüm. Gerçekten çok başarılı pozlar.
Size de Sıhhatler olsun bu arada .
(07/11/2015, Saat: 21:12)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çekim çadırı değilmi üstadım, sanırım bu box biraz sert ve gayet başarılı görünüyor. Etrafına herhangi extra ışık kaynağı ekliyor mu yoksa doğal ışık yeterli oluyor mu acaba diye merak ettim üstadım, ben de ya çekim kutusudur ya da büyükçe bir masa üzerinde çekiyordur diye düşünmüştüm. Gerçekten çok başarılı pozlar.
Size de Sıhhatler olsun bu arada .
evet kutu sert malzemeden yapılmış, Çadır değil; Hatırladığım kadarı ile extra ışıkları vardı.
Teşekkür ederimmm.
|