Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 14/11/2015
Günün Tıraşı - Chinaski - 14/11/2015
@Ayha-al komsumdan aldığım vintage DE ile ilk tıraşimi oldum bugün. Çok hoş bir tıraşı var, mild tarafa yakın ama temiz bir tıraşı var ve yuzde kontrol etmesi kolay.
Barbaros tıraş sabunu
Omega s10019 fırça
Vintage DE + Gillette SB
Kiehl's balsam
#prayforparis #stopterrorism #iseehumansbutnohumanity
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 14/11/2015
(14/11/2015, Saat: 12:17)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Silikon tabancasıyla Semogue 1305'in handle ve knot'unu yapıştırdım akşama kadar bekleyeceğim. Günlük tıraşa uygun sevdiğim bir fırçaydı, sabun ile de iyi çalışıyordu. Olmazsa Simpsons Berkeley Best Badger alacağım artık.
Bruce üstad geçmiş olsun en başta. Simpson Berkeley best impa'da 120 TL idi ama stoklarında kalmadı sanırım. Yurt dışında da 50 euro fiyata falan geliyor tahmini.
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 14/11/2015
Ben de @Ayha-al'dan aldığım vintage DE ile oldum bu sabah.Ben de beğendim açıkçası.2 tane almıştım.Biri daha agresif çıktı diğerine göre, onu ben aldım.Diğerini de yeni zehirlediğim bir kardeşime hediye ettim.Çocuk ilk günden vazgeçmesin bu işten
Cella Soap
L'occitane Plisson
Personna SS (Hastane Versiyonu)
Vintage DE
L'occitaine Cedre Oranger
Grey Flannel
İki perde de temiz bir tıraş.Personna'yı ilk defa kullandım.Bu hastane versiyonu ile diğerinin farkı var mıdır bilemiyorum ama güzel konforlu ve yeterince keskin bir jilet.
Hepinize sıhhatler olsun
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 14/11/2015
(14/11/2015, Saat: 13:39)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bruce üstad geçmiş olsun en başta. Simpson Berkeley best impa'da 120 TL idi ama stoklarında kalmadı sanırım. Yurt dışında da 50 euro fiyata falan geliyor tahmini.
Sağolasın üstadım, evet dün akşam baktım İmpa'ya göremedim bulabilseydim çok iyi olacaktı. Kısmet artık
Günün Tıraşı - ynspektas - 14/11/2015
Nivea sensitive krem
Plissoft sentetik
Rimei
Shark ( 3 )
Soğuk su
Cvp: Günün Tıraşı - kerimovic - 14/11/2015
Merkur 23c
Omega 13109
Arko sabun
Polsilver (3)
Rebul yasemin kolonyası
Speick A/S balsam
İki perdede damat tıraşı oldum, bu polsilver bir harikaymış dostlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Turhan84 - 14/11/2015
Proraso Preshave Green
Rapira Platinum Lux Blade
Timor Razor
Semogue 730HD
Proraso AS
Proraso Balm
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: Cvp: Günün Tıraşı - msakalli - 14/11/2015
(14/11/2015, Saat: 12:17)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Silikon tabancasıyla Semogue 1305'in handle ve knot'unu yapıştırdım akşama kadar bekleyeceğim. Günlük tıraşa uygun sevdiğim bir fırçaydı, sabun ile de iyi çalışıyordu. Olmazsa Simpsons Berkeley Best Badger alacağım artık.
Üstad, daha önce ben de yapıştırmıştım. En az 24 saat beklemenizi öneririm. Çünkü silikon sudan etkileniyor, tamamen kuruması lazım. Bir de tıraş öncesi hazırlık yaparken fırçanın aşırı sıcak suda beklememesi gerekir, aksi halde knot tekrar çıkabilir.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 14/11/2015
(14/11/2015, Saat: 16:41)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad, daha önce ben de yapıştırmıştım. En az 24 saat beklemenizi öneririm. Çünkü silikon sudan etkileniyor, tamamen kuruması lazım. Bir de tıraş öncesi hazırlık yaparken fırçanın aşırı sıcak suda beklememesi gerekir, aksi halde knot tekrar çıkabilir.
Teşekkür ederim üstadım, söylediğiniz iyi oldu akşam tıraşını denemek için Semogue ile olmayı düşünüyordum, Romera'yı rotasyona alayım.
|